• 瀏覽: 1,380
  • 回覆: 15
華為副董事長孟晚舟被美國指控誤導滙豐銀行,令滙豐繼續為與伊朗進行交易的「星通科技」(Skycom Tech)提供服務,正在加拿大面對引渡聆訊。她早前

匯封唔咁做就學馬云一樣,被罰壹佰八拾億。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/611034/滙豐承認與華為達成協議-法官頒令孟晚舟一方可向滙豐索閱文件

好快水落石出, 睇盡美加陰謀

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-4-12 01:43 PM 發表
好快水落石出, 睇盡美加陰謀
加拿大法治已死呢

🤔華為有文件記錄,
只差滙豐果一份,
2份都一樣的話....
即是滙豐有職員失職,

🤔到時2份文件拎到上法庭,咁唔洗再玩了。

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-4-12 01:38 PM 發表
華為副董事長孟晚舟被美國指控誤導滙豐銀行,令滙豐繼續為與伊朗進行交易的「星通科技」(Skycom Tech)提供服務,正在加拿大面對引渡聆訊。她早前

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210412/458267457870630912902185.jpeg/s40roEHXdtgXDvaGhRMc4sUVe7GHohFgmhHCXJoRwlw

...
匯豐變左豬八戒...
俾文件就出賣美國..
唔俾文件就唔駛旨意在中國地方可做生意...

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-4-12 01:50 PM 發表
🤔華為有文件記錄,
只差滙豐果一份,
2份都一樣的話....
即是滙豐有職員失職,

🤔到時2份文件拎到上法庭,咁唔洗再玩了。
加拿大勾結美國
你有證據都繼續老屈

滙豐又要跌幾多

美帝害慘楓葉國

攪到私法敗壞, 司法已四......................

獅子銀行一定會交啲文件出嚟因為佢唔想食死貓得罪中央。今次有文件就可以證明美國佬老屈!

會瘋 為討好 尾角 陷人於不義 .... 呢個公司聲譽盡失

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-4-12 02:13 PM 發表
會瘋 為討好 尾角 陷人於不義 .... 呢個公司聲譽盡失
退出美國銀行

匯豐一直都逐步退出緊美國架啦, 又要蝕錢, 又耐唔耐比美政府敲詐, 仲唔心淡咩.

HSBC今次仆街鳥
拎又死 唔拎又死
交出黎可能可以返大陸大展拳腳
唔交又驚俾老尾咬住罰天文數字

以洋人之無賴,總會揾到借口唔承認嘅!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]