• 瀏覽: 37,390
  • 回覆: 505
  • 追帖: 1
+38
引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-4-13 08:34 PM 發表
無賴美狗
正是

引用:
原帖由 trumpcovid 於 2021-4-12 09:24 AM 發表
變性人布冧肯
不如比世衛去美國查下美國肺炎源頭
全世界都希望架
不是老婆送頂帽?

當美國國務卿真係不容易天天活在自己都不能相信謊言中遲早都變成精神病患者。

引用:
原帖由 宇宙可愛的採購 於 2021-4-13 10:58 PM 發表
當美國國務卿真係不容易天天活在自己都不能相信謊言中遲早都變成精神病患者。
慣性謊言

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-4-12 07:30 AM 發表
美國國務卿布林肯接受全國廣播公司節目訪問時,談及新冠疫情。 布林肯批評中國在疫情爆發初期,採取不合作態度,導致疫情失控,反映有需要建立更加有效的全球衛生安全體系,讓各方可以加強透明度及分享信息,因此有需要改革世衛組織。

自己唔識控制賴嘢
點解中國可控?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/布林肯批評中國在疫情初期不合作-導致疫情失控-210547061.html
老美咁巴閉疫情初期又壓唔到?

呢啲就係無瀨的表表者,痴L線。🤬

講甘多無非就系想丟包比中國吧了,比世衛入美國調查下先出來講拉,成日此地無銀三百兩。

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-12 12:12 PM 發表

呢樣無可能,睇佢同英國處理方法咁近似,一開始都係不作為,仲講定群體免疫...,我就覺得一早係要減少老弱人口...
減少老弱人士都係原因之一,但控制到世衞,就可以咬中國一口。

引用:
原帖由 希夷 於 2021-4-12 12:17 PM 發表
一方面話冇種族歧視,
一方面話中國害你,宣傳仇中,
死鬼老,真係望你死成千萬人。
雙重標準。

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-4-12 07:30 AM 發表
美國國務卿布林肯接受全國廣播公司節目訪問時,談及新冠疫情。 布林肯批評中國在疫情爆發初期,採取不合作態度,導致疫情失控,反映有需要建立更加有效的全球衛生安全體系,讓各方可以加強透明度及分享信息,因此有需要改革世衛組織。

自己唔識控制賴嘢
點解中國可控?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/布林肯批評中國在疫情初期不合作-導致疫情失控-210547061.html
有種嘅就指責癲佬侵面對疫情採取不抵抗態度,導致疫情失控
不過佢應該係冇種嘅

引用:
原帖由 terrywong25 於 2021-4-14 02:41 PM 發表

減少老弱人士都係原因之一,但控制到世衞,就可以咬中國一口。
佢當然想, 不過而家已經無可能...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]