• 瀏覽: 37,324
  • 回覆: 505
  • 追帖: 1
+38
點樣唔合作? 難以理解

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-4-12 07:30 AM 發表
美國國務卿布林肯接受全國廣播公司節目訪問時,談及新冠疫情。 布林肯批評中國在疫情爆發初期,採取不合作態度,導致疫情失控,反映有需要建立更加有效的全球衛生安全體系,讓各方可以加強透明度及分享信息,因此有需要改革世衛組織。

自己唔識控制賴嘢
點解中國可控?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/布林肯批評中國在疫情初期不合作-導致疫情失控-210547061.html
全世界都睇到老尾既確診,死亡數字係no1 ,老尾到都今時今刻仲係度推賴大陸 知吾知醜 無得救 老尾仲要死幾多人先知道自己國家原來係最差?

美國國務卿布林應該改姓賴啦!

美國國務卿賴,批評中國在疫情爆發初期,採取不合作態度,導致疫情失控..

美賊抗疫不力想推卸,先懲處布林肯,入黑名單,呢世晤駛旨意入中國境。

美國很早已撤離武漢領館人員。。。立這決定不是兒戲 !

講到疫情初期不合作你問吓尾國自己先啦唔使講唔到廢話嘅快少少俾世衛入去查啦!

侵侵又話同流感一樣,無需要特別擔心?

2019年7月,位於德特里克堡的美國陸軍最高機密傳染病醫學研究所被關閉;
 2019年8月,一場大規模的「流感」造成(美國)10000多人死亡;
 2019年10月,美國在中央情報局副局長的參與下組織了201-全球流行病演習;

明啦!

引用:
原帖由 gakoduck 於 2021-4-12 08:05 AM 發表
技窮了

疫情處於五級颶風! 專家憂美國第四波爆發|TVBS新聞 - YouTube

2020年2月中,特朗普話新冠病毒會喺四月消失。

https://www.google.com/amp/s/www.cna.com.tw/amp/news/aopl/202002110008.aspx

老尾淨係識瀨

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-4-12 08:12 AM 發表
 2019年7月,位於德特里克堡的美國陸軍最高機密傳染病醫學研究所被關閉;
 2019年8月,一場大規模的「流感」造成(美國)10000多人死亡;
 2019年10月,美國在中央情報局副局長的參與下組織了201-全球流行病演習;

明啦!
好耐冇聽過美國有流感的新聞,但2019年尾卻係街知巷聞 ...

侵侵話信政府,唔怕😂

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-4-12 08:01 AM 發表

被永久禁言  的感覺好咩?

佢哋同美國肺炎一樣,已經失曬控!

先下手為強,怕現世界衛生組織查到源頭係老尾,目的係解散再重新安排自己友!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]