• 瀏覽: 2,246
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
酒店停業,一班黃畜話政府見死不救,搞死旅遊業,乜乜物物....

我估計,酒店會全幢改為國家安全公署新總部。靠近西環,方便辦公同保安。

要無生意執笠,執大把酒店都未到呢間啦⋯⋯

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
現在國家安全公署,於上年7月租左銅鑼灣維景,如果租約係一年,而家搵定新地方再裝修,時間應該剛剛好。
維景二百幾間房,太平洋三百幾間,亦方便國安擴充。

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-4-12 00:58 發表
酒店停業,一班黃畜話政府見死不救,搞死旅遊業,乜乜物物....

我估計,酒店會全幢改為國家安全公署新總部。靠近西環,方便辦公同保安。

好主意,依家可以用較低價格接收。

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-4-12 12:58 AM 發表

低檢測率、低接種率,導致香港遲遲不能打開門吃四方飯,乃是全城共業,不分藍黃。

你咁講有D似,因為新聞話有機構包左全座要改裝。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-4-12 07:59 發表

低檢測率、低接種率,導致香港遲遲不能打開門吃四方飯,乃是全城共業,不分藍黃。
有好多人,覺得唔關自己事,根本唔想有旅客,真係不分藍黃都有呢類人

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-4-12 12:58 AM 發表

《南華》引消息:國安公署將遷出銅鑼灣維景酒店|香港01|政情 (hk01.com)

再查下以前D新聞, 原來國安公署本來真係打算搬, 樓主其實係放料定推測?

引用:
原帖由 054D 於 2021-4-12 16:43 發表
《南華》引消息:國安公署將遷出銅鑼灣維景酒店|香港01|政情 (hk01.com)

再查下以前D新聞, 原來國安公署本來真係打算搬, 樓主其實係放料定推測?
我估咋,事關國家機密

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]