• 瀏覽: 28,192
  • 回覆: 238
  • 追帖: 1
+52
中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
自由航行嘛🥳

其實美國水兵都非常懼怕,很少很少看到那麽巨大的敵對艦艇。以前美國佬艦艇都是巨無霸,依家都腳陣陣。

引用:
原帖由 甩轆 於 2021-4-11 09:10 PM 發表
自由航行嘛🥳

習慣就好

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-4-11 09:33 PM 發表
其實美國水兵都非常懼怕,很少很少看到那麽巨大的敵對艦艇。以前美國佬艦艇都是巨無霸,依家都腳陣陣。
從前開隻航母根本就冇對手, 隔成幾千里遠先掟下飛機及導,

但今次週邊有東方導彈睇住, 有乜行差踏差, 死的會係佢地美國佬

美國海軍是最有經驗的.

可以想像到美軍注視目光中啲茫然,顯然係須要時間去習慣。

DKLM ,遼寧號入西太平洋又關老尾乜事呀

「在旁監視」?

期望不久嘅將來我國戰艦喺美國對出水域遊佛🤗

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2021-4-11 10:53 PM 發表
可以想像到美軍注視目光中啲茫然,顯然係須要時間去習慣。
鬼咩, 平時航母係做呢D嘢加嘛, 而家真係去死喎, 個心都墜了一大截啦!!

附件

0 (1).jpg(70.23 KB)

0 (1).jpg

134n00047r02q17ps0rn.jpg(55.05 KB)

引用:
原帖由 赤共 於 2021-4-11 11:05 PM 發表
咁大煙使唔使監視啊人哋美國佬你哋呢隻垃圾喺度笑咋
美國佬最驚係東風呀傻H

齊齊自由航行, 你吹我唔漲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]