• 瀏覽: 28,193
  • 回覆: 238
  • 追帖: 1
+52
引用:
原帖由 33illumunati 於 2021-4-11 11:07 PM 發表

美國佬最驚係東風呀傻H
  飛二粒跌一粒嘅東風 21D ( D=跌) !   

鷹擊18反艦導彈,世上最佳!

我有懷疑 美國戰艦會唔會係南海放輻射或者有毒食物落海餵魚 中國捉番啲魚嚟食 ⋯⋯咁就賴嘢

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-4-12 12:08 AM 發表

燒柴油會無黑煙? 實戰被追趕望住舊黑煙發炮就掂
現代海戰都係超視距作戰,仲用炮?電磁炮衹有中國上艦。唉!睇多D書啦。

2016 年 7 月都玩過同一劇本

不過今次睇來係北極熊同大陸一齊玩9佢老尾, 2頭唔到岸, 睇佢點落台

鷹擊12全程超音速反艦導彈。

其實邊個先到西太平洋?

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2021-4-12 12:28 AM 發表

現代海戰都係超視距作戰,仲用炮?電磁炮衹有中國上艦。唉!睇多D書啦。
曱甴水平,腦殘見職又少,人話又聽唔明。
所以做乜都一敗塗地。

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2021-4-12 12:30 AM 發表

不過今次睇來係北極熊同大陸一齊玩9佢老尾, 2頭唔到岸, 睇佢點落台
唔好講中俄啦,而家連土耳其烏克蘭都可以點住老美全世界遊花園咁。美國得兩隻艦入黑海,就想同俄羅斯開戰?

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2021-4-12 00:30 發表

那年中國沒有055,局住三軍一齊出動。而家係航母群單挑,計戰鬥力足可殲滅一隊尾狗。

引用:
原帖由 隔夜忠心的馬 於 2021-4-12 12:36 AM 發表

曱甴水平,腦殘見職又少,人話又聽唔明。
所以做乜都一敗塗地。
正是,按腦殘們啲諗法,美軍都係用火魔法搞掂。

張相有什麼暗示嗎

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-4-11 09:05 PM 發表
中美軍事角力愈演愈烈,兩國航空母艦罕有同時在南海活動。網民發現美軍最新發放的照片顯示,美軍神盾艦監視解放軍航空母艦遼寧號,兩艦並排航行。

根據美國國防部「防禦視覺資訊分發服務」(DVIDS)上周四(8日)發放的照片,美國海軍神盾驅逐艦馬斯廷號上周日(4日)在西太平洋菲律賓海伴隨一艘航空母艦,兩艦保持一段距離並排航行,美軍官兵在操舵室監視對方。雖然美軍在照片說明以「水面目標」形容該艘航空母艦 ...
乜第一島鏈,依家咪突破左law

你咪一樣眼定定

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-4-12 12:39 AM 發表

那年中國沒有055,局住三軍一齊出動。而家係航母群單挑,計戰鬥力足可殲滅一隊尾狗。
跟本唔使打, DF17 一輪密集打擊就可以 KO 佢, 依家只係2隻大星星係度對兇而己

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]