• 瀏覽: 28,244
  • 回覆: 238
  • 追帖: 1
+52
有煙幕冇理由目視

在公海航行,你行你的,我行我的,監視乜叉野呀

美軍笑緊佢啲黑煙

下次去東太平洋

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2021-4-11 11:17 PM 發表
美軍笑緊佢啲黑煙
係咪咁
https://www.youtube.com/watch?v=sZ7Jlq9mQrY&ab_channel=carwow

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-11 10:53 PM 發表
DKLM ,遼寧號入西太平洋又關老尾乜事呀
去緊關島自由航行。

引用:
原帖由 赤共 於 2021-4-11 11:05 PM 發表
咁大煙使唔使監視啊人哋美國佬你哋呢隻垃圾喺度笑咋
美國佬都影唔到有煙,你有D人睇到眼火爆,祝身體健康囉!

呢隻係訓練艦…

遼寧號要巡視美國西岸!

美軍A:唔係貨櫃船,係遼寧號!
美軍B:咁都好D,最怕貨櫃船,俾佢撞散無仇報!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-4-11 09:05 PM 發表
中美軍事角力愈演愈烈,兩國航空母艦罕有同時在南海活動。網民發現美軍最新發放的照片顯示,美軍神盾艦監視解放軍航空母艦遼寧號,兩艦並排航行。

根據美國國防部「防禦視覺資訊分發服務」(DVIDS)上周四(8日)發放的照片,美國海軍神盾驅逐艦馬斯廷號上周日(4日)在西太平洋菲律賓海伴隨一艘航空母艦,兩艦保持一段距離並排航行,美軍官兵在操舵室監視對方。雖然美軍在照片說明以「水面目標」形容該艘航空母艦 ...
樓主……大西洋聯邦注定失敗
因為佢實在太邪惡霸道

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-4-11 09:05 PM 發表
中美軍事角力愈演愈烈,兩國航空母艦罕有同時在南海活動。網民發現美軍最新發放的照片顯示,美軍神盾艦監視解放軍航空母艦遼寧號,兩艦並排航行。

根據美國國防部「防禦視覺資訊分發服務」(DVIDS)上周四(8日)發放的照片,美國海軍神盾驅逐艦馬斯廷號上周日(4日)在西太平洋菲律賓海伴隨一艘航空母艦,兩艦保持一段距離並排航行,美軍官兵在操舵室監視對方。雖然美軍在照片說明以「水面目標」形容該艘航空母艦 ...
滷味淪落到做偷窺者

引用:
原帖由 赤共 於 2021-4-11 11:05 PM 發表
咁大煙使唔使監視啊人哋美國佬你哋呢隻垃圾喺度笑咋
航母只係一個流動機場
佢有煙又好無煙都佢就係一個機場

佢外圍有護衛艦,有潛水艇
你埋到佢身都可以炸佢
核母艦唔係潛水艇,唔會自己消失
美國航母有無煙都會有專門監察佢既衛星群

美國航母敢靠近,自然會有東風系列招呼佢。
美國已經沒落中

引用:
原帖由 男E 於 2021-4-11 11:08 PM 發表
齊齊自由航行, 你吹我唔漲
開定爐BBQ,一齊自由行

白皮豬雙手擺頭被人監視

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]