• 瀏覽: 24,610
  • 回覆: 168
+7
消息指,位於西營盤的港島太平洋酒店昨日已結業。港島太平洋酒店屬於信和集團旗下擁有及/或管理之酒店,在信和酒店的官網中表示,集團位於香港的物業包括皇家太平洋酒店、城市花園酒店、香港黃金海岸酒店、港島太平洋酒店、中環·石板街酒店及香港遨凱酒店。然而,在酒店列表中卻未見有港島太平洋酒店的相關資料。另外,經Google搜索該酒店時,進入酒店的網頁時,頁面則顯示「抱歉,您尋找的網頁正在更新」。

另有網民昨日在群組「出事啦,旅遊中伏中招報料群」發文指,港島太平洋酒店的Facebook專頁已消失

仲唸住book自助餐添,點知汁佐

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2044395/即時-港聞-消息指港島太平洋酒店昨已結業

唔係呀化,竟然咁突然

共有328間房間,可以點搞?
成間賣比人定轉做服務式住宅?

不過二月開始連續十七個新盤炒(蛋),折散賣是不行的。
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

RIP

會有幾多員工有攬炒既享受

攬炒香港,求仁得仁

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-11 07:27 PM 發表
攬炒香港,求仁得仁
班曱甴話只要多啲人無工開政府就會答應佢地嗰幾項勒索條件

但班曱甴自己又繼續開工

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-4-11 07:30 PM 發表
呢條臭西永垂不朽

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-4-11 07:31 PM 發表

呢條臭西永垂不朽
好想睇住 ching 你懲罰佢下流既身體

引用:
原帖由 綠腳趾 於 11/4/2021 19:36 發表

好想睇住 ching 你懲罰佢下流既身體
懲罰!
哈,啲女會越屌越開心、頂㽼喎!
餵佢食春藥、唔屌佢,會唔會好啲呢!?

又多批人加入失業大軍😰

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-4-11 07:30 PM 發表
恭喜👹自由西💀覽炒成功👍

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]