• 瀏覽: 2,914
  • 回覆: 31
昨(9日)多9人接種新冠疫苗後曾出現不適送院,全部人均接種復必泰疫苗,當中4人接種第1劑疫苗後不適,另5人接種第2劑疫苗...

唔通昨日冇人打科興疫苗?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0410_00822_001.html

只係個別事件

好個別啫。

記得快啲叫親朋戚友打啦。

利申:已打兩針科興

時代垃圾話吾係科興無抽水成份😂😂  龜縮

科興一限制番啲長期病患者後冇晒事

好心你地冇人打科興,就唔好倒轉頭走去唱Biontech副作用啦

冇科興例子, 標題想唔開名寫伏必大都唔得

引用:
原帖由 fcymatthew 於 2021-4-11 12:33 PM 發表
根本係個垃圾政府嘅策略錯晒!大陸一直都係以18至59歲人士打疫苗,即使係前排開放60以上打疫苗,都係非常謹慎,但港府就七下七下先安排高齡去打,本身佢地就多長期病,結果打完科興之後有乜唔妥甚至死亡就入晒科興數!科興疫苗唔保你長生不老架!特別係有啲垃圾傳媒唱黑,更加令抗疫雪上加霜!

引用:
原帖由 急屎 於 2021-4-11 01:59 PM 發表

根本係個垃圾政府嘅策略錯晒!大陸一直都係以18至59歲人士打疫苗,即使係前排開放60以上打疫苗,都係非常謹慎,但港府就七下七下先安排高齡去打,本身佢地就多長期病,結果打完科興之後有乜唔妥甚至死亡就入晒科興數!科興疫苗唔保你長生不老架!特別係有啲垃圾傳媒唱黑,更加令抗疫雪上加霜!
今次政府真係柒得可憐

引用:
原帖由 fcymatthew 於 2021-4-11 02:03 PM 發表

今次政府真係柒得可憐
其實是醫生專家團隊建議的

又又又,又有9人中伏,後生仔仲瞓低 ? ...........唔係下嘛...........

猿磚家屎咗去邊 ?

牠話正呀 ! 架喎...

https://www.youtube.com/watch?v=DE3LRJCWsMw

有效一定有反應架啦,D人大驚小怪姐,不過見不適就要入院檢查

引用:
原帖由 fcymatthew 於 2021-4-11 12:33 PM 發表
正確,只要限制番就冇晒事

能夠一針打到年青人瞓低, 只有伏必大.

引用:
原帖由 急屎 於 2021-4-11 01:59 PM 發表

成班政府磚家顧問都是黃人, 政府用人...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]