• 瀏覽: 501
  • 回覆: 11
英國政府對BNOs, 寬容得令人震驚~

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/610 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-11 08:39 AM 發表
不嬲香港人先係寶
唔係香港

呢一百幾十年外國
已經有香港人移民過去記錄
晨早試過貨 評級AAA+
對對對。

請問你去左未

大陰蒂國係咁落藥, 效果明顯不似預期.

又話第一年有十幾萬, 剛剛公佈得2萬幾..

唔夠數怕魚?

睇黎英國好唔掂,腥港人假結婚條橋都要抄

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-4-11 08:43 發表
大陰蒂國係咁落藥, 效果明顯不似預期.
佢地吹200萬加1人. 英國真係以為有咁多黃人過去, 點知係2萬+1.

老實講以前要成千萬先可以搞的移民! 現在減價95%, 減到5-6萬一位, 都只係得1% 黃人肯去. 魚爆.

究竟200萬+1 係吹出來的? 定英國無吸引力呢?

咁寬容咪5+1? 點解吾即時比國民入藉資格、人哋賣車賣地全套現去英國、英國反而5+1
將心比心啦.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-4-11 08:48 發表

佢地吹200萬加1人. 英國真係以為有咁多黃人過去, 點知係2萬+1.

老實講以前要成千萬先可以搞的移民! 現在減價95%, 減到5-6萬一位, 都只係得1% 黃人肯去. 魚爆.

究竟200萬+1 係吹出來的? 定英國無吸引力呢?
嗰2萬+1仲係啲廢柴, 過到去毫無貢獻.

如果英國國民(海外)身份持有人獲發簽證後,認識新伴侶,只要新伴侶符合受養伴侶要求,就可以前往英國。

英國政府英明,預視太空人有好大機會系香港另結新歡,不過唔知太空人老公可以唔可以取消已經落地既舊愛經濟支持?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-11 08:39 AM 發表
不嬲香港人先係寶
唔係香港

呢一百幾十年外國
已經有香港人移民過去記錄
晨早試過貨 評級AAA+
世上論最識寶莫如日本人, 它也會向香港人開救生艇~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]