• 瀏覽: 1,993
  • 回覆: 19
+4
科興疫苗事故停不了!一名73歲老翁於3月29日接種第2劑由內地生產的科興疫苗後,一周內兩度中風,需送到屯門醫院治療,黃小姐指,其父親身體情況健康,每周會定期行山、跑步及踩單車,有高血壓但一直有服用血壓藥,病情穩定。她續指,父親得知疫苗可產生保護效能,即使知道接種後或會產生副作用仍堅持接種,並相信有朝一日可再次四出玩樂。惟上月29日於天水圍天暉路體育館接種第2劑科興疫苗後,翌日於天水圍天頌苑商場外急性中風跌倒,被送到屯門醫院治理,其父亦開始懷疑與疫苗有關,大失信心。

毒媒黑妓又作文宣73歲有長期運動又有高血壓
這樣就唔會中風
年輕都有可能中風啦,
只係又話接種科興後就中風
伏必DIE接種後都有中風瓜柴啦,又唔見方向毒媒作文宣

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210410/bkn-20210410162157451-0410_00822_001.html

唔關事咪唔報囉,乜都要報既咩。

人地個親皇打完疫苗之後死左, 都無香港人咁L煩...

引用:
原帖由 1001day 於 2021-4-10 06:08 PM 發表
科興疫苗事故停不了!一名73歲老翁於3月29日接種第2劑由內地生產的科興疫苗後,一周內兩度中風,需送到屯門醫院治療,黃小姐指,其父親身體情況健康,每周會定期行山、跑步及踩單車,有高血壓但一直有服用血壓藥,病情穩定。她續指,父親得知疫苗可產生保護效能,即使知道接種後或會產生副作用仍堅持接種,並相信有朝一日可再次四出玩樂。惟上月29日於天水圍天暉路體育館接種第2劑科興疫苗後,翌日於天水圍天頌苑商場外急 ...
連登手足爆料,話有手足接種伏必泰後,一周內有兩次早洩,家人都無公布,手足質疑隱瞞

主動講好啲
依家又畀人話係瞞報
又損害市民對疫苗信心

又要威又唔L受得

家屬俾乜佢食?想攞2百萬???

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-4-10 06:17 PM 發表

連登手足爆料,話有手足接種伏必泰後,一周內有兩次早洩,家人都無公布,手足質疑隱瞞
講呢咪onl79囉,早洩唔死得人

黃小姐指,

其父親身體情況健康,每周會定期行山、跑步及踩單車,
有高血壓但一直有服用血壓藥,病情穩定。

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-4-10 06:27 PM 發表

唔打疫苗就唔會有人死? 講來咪又係on9...

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-4-10 06:27 PM 發表

早洩可能令手足既老婆餓死,要搵其他手足邦手餵飽佢……齊上齊落

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-4-10 06:17 PM 發表

連登手足話接種後失禁又流口水

凍謊黑報又玩嘢,

凍謊黑報又玩嘢

凍謊黑報又玩嘢

假設兩個月打哂60歲以上的人,
有心臟病中風高血壓的,我肯定地説,打完疾苗會死至少幾百人!

香港戲子要錢,黑報助戰。
人地行動不便,成百歲都冇事

附件

Screenshot_20210410_195228.jpg(135.96 KB)

Screenshot_20210410_195301.jpg(157.8 KB)

Screenshot_20210410_195339.jpg(99.41 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]