• 瀏覽: 2,968
  • 回覆: 35
+4
19人中有冇我哋香港黃屍義士。。。

引用:
原帖由 男E 於 2021-4-10 03:57 PM 發表
緬甸梗有D野, 內戰不遠, 唔死唔收手.12246937
軍政府
一收手即係佢地自己要人頭落地

手起刀落,緬甸軍方都算狠。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-10 03:57 PM 發表
所以世界無公理,一個哩類國仔,唔分邊個錯對先。但的確系死人,放火。歐美居然無動作,無新聞。。。。香港就全世界最黑暗咁,以前炒足一年。外國日日關注。
閉著眼睇到新疆,睜開眼睇唔到緬甸。

引用:
原帖由 海島肥馬 於 2021-4-10 04:01 PM 發表
黃畜快去緬甸幫手
手足 緬甸要人

香港應該一早咁做,以暴易暴最好

要配合國際文宣,攪完一國再一國

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-10 03:57 PM 發表
所以世界無公理,一個哩類國仔,唔分邊個錯對先。但的確系死人,放火。歐美居然無動作,無新聞。。。。香港就全世界最黑暗咁,以前炒足一年。外國日日關注。
老尾都係用槍射殺手無寸鐵進入國會嘅平民,佢地有乜野資格可以指責其他國家?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-4-10 06:42 PM 發表
緬甸軍人用槍射殺平民呢度無人講?
根本就係緬甸版六四大屠殺,無好似中國咁用坦克碌人已經係仁慈
點解唔講 Трагедія Норд-Осту?你唔識世界歷史?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-10 04:42 PM 發表
緬甸曱甴
需要用殺蟲劑

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-4-10 06:54 PM 發表

點解唔講 Трагедія Норд-Осту?你唔識世界歷史?
或者是Крова́вое воскресе́нье 1905 ГОДА

必須嚴打,否則就會變成下一個敘利亞。

緬甸暴徒連差館都沖入去殺,其實佢地知道自己係咩下場。革命者失敗既下場就係賠上自己既一生

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]