• 瀏覽: 1,528
  • 回覆: 31
+3
!英國王室周五(9日)宣布,女王伊利沙伯二世的丈夫菲臘親王逝世,享年99歲,王室不會舉行國葬;他對上一次公開現身是今年3月

人地好地地本來長命百歲,點知呢幾日聽到話有幾百萬個已經斷絕往來嘅殖民地子民就要搬過嚟住,孝順下佢老人家,幾百萬個佢無上過心嘅養子突然咁孝順佢,最大鑊係呢班仆街仔無錢無教養,連英文都唔識嘅,仲要係打完自己親生父母燒埋自己出生之地嘅,走晒過嚟同佢住!

仆街在而家個當家話歡迎喎,仲話揾人教班仆街仔英文添……呀親皇心諗:WTF!當年去殖民你地割韭菜就話要揾印度阿差教你地英文方便你地幫我揾錢同服侍我啫……幾十年後仲過嚟做乜呀?

再諗起自己個皇子大仔又唔生性激鳩氣咗成60幾年,又俾女皇老婆恰咗大半世,晚年粒孻孫又玩反叛娶個唔知咩種族嘅女人,仲搞到話宣布退出皇室添,大佬,大英帝國皇室喎,從來只有無數人死都要想迫入嚟嘅大英皇室居然出咗個不肖子孫要公開走路,仲要周圍唱鳩自己屋企幾咁不堪……已經煩到一頭煙㗎喇!

仆街真係越諗越嬲,激激下99歲……始終都過唔到100歲,香港呢班號稱幾百萬嘅黃屍子民,你地一話要移民過去,就嚇到便宜老豆連人都唔想做,驚唔夠地方養咁多仆街仔,自己走先留翻D地方俾你地呀!

你話你地幾仆街吖,一話要愛回家,就嚇到老豆做使徒行者返天堂見穌哥都唔願見你地,真係該煨🙏🏻🙏🏻🙏🏻

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0409_00822_001.html

點解唔舉行國葬?

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-4-10 04:12 AM 發表
點解唔舉行國葬?
我諗呢個應該係英國皇室死咗個親皇都唔搞國葬嘅理由:

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-4-10 04:12 AM 發表
點解唔舉行國葬?
玩女好賭...........脾氣又唔係好.......個口又臭.....在皇室內都唔多受人尊重...!!
直接來說形象一向麻麻地.........即使舉行都唔會多人參與......在國際舞台又無影響力....!!
相比英女皇差太遠......!!

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-4-10 06:38 AM 發表

我諗呢個應該係英國皇室死咗個親皇都唔搞國葬嘅理由:

其實唔想皇室尷尬...........他對英國皇室沒有什麼大貢獻........!!
他就好似課室之中長不大的孩童.........根本同成熟男人有很大差距........仲係好幼稚那種長不大的成年人...!!
加上固執及脾氣差的原因.......英國皇室都唔會派重要的工作給他.....!!
在皇室內多數都對他嗤之以鼻.....!!

引用:
點解唔舉行國葬?
因為他是入贅的🤭🤭😂 不過不給他國葬,看來英國真的很小家子氣

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-4-10 03:34 AM 發表
!英國王室周五(9日)宣布,女王伊利沙伯二世的丈夫菲臘親王逝世,享年99歲,王室不會舉行國葬;他對上一次公開現身是今年3月

人地好地地本來長命百歲,點知呢幾日聽到話有幾百萬個已經斷絕往來嘅殖民地子民就要搬過嚟住,孝順下佢老人家,幾百萬個佢無上過心嘅養子突然咁孝順佢,最大鑊係呢班仆街仔無錢無教養,連英文都唔識嘅,仲要係打完自己親生父母燒埋自己出生之地嘅,走晒過嚟同佢住!

仆街在而家個 ...
樓主講得好

引用:
原帖由 老納 於 2021-4-10 07:34 AM 發表

樓主講得好
我真係覺得佢唔係病死,係睇住香港 BNO 嘅新聞,嚇死嘅,有乜理由99歲咩風浪未見過吖,一次世界大戰,二次世界大戰都親眼見過啦,點知就俾呢幾百萬隻曱甴話過嚟同佢親子一下,咁就嚇死咗!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-4-10 07:45 AM 發表

我真係覺得佢唔係病死,係睇住香港 BNO 嘅新聞,嚇死嘅,有乜理由99歲咩風浪未見過吖,一次世界大戰,二次世界大戰都親眼見過啦,點知就俾呢幾百萬隻曱甴話過嚟同佢親子一下,咁就嚇死咗!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
一讚再讚

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2021-4-10 03:34 AM 發表

仆街在而家個 ...
應該建立民國

死不足惜.

扑街兩父子都係種族主義,
快帶埋條廢柴查理屍團聚。

如一間公司其中股東去世, 賺錢時,不會分給你。。黑人還好,不要想多亞洲人!

引用:
原帖由 holaben 於 2021-4-10 07:22 AM 發表

因為他是入贅的🤭🤭😂 不過不給他國葬,看來英國真的很小家子氣
外人嚟架

他的金句︰
「我不認為宰殺動物圖利較狩獵更有道德,
正如我不認為妻子比當娼妓更有道德,她們根本是在幹着同一件事。」

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]