• 瀏覽: 14,684
  • 回覆: 12
+12
成日吹到自己幾強幾先進,被美國佬顧忌正常呀. 小粉紅應該感到自豪. 

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-4-10 04:11 AM 發表

之前伊拉克薩達姆,被吹有大殺傷力武器。被死刑!

應該感到絕對終極自豪.
薩達姆其實幾不幸,如果唔係911,佢可能活耐啲. 所以其實我覺得如果美國出事而又扯上中國,美國佬一定開戰. 你見之前中國幾驚走火. 

真搞笑. 如果有黃絲講中國點點點黑警點點點,啲愛國撚會第一時間彈出來「證據呢證據呢」,但講到美國佬就可以好天馬行空諗到就當真. 

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-4-10 07:07 AM 發表

911根本唔關伊拉克事。
老布殊出兵伊拉克,但未有將伊拉克拿下。小布殊就子承父業,在那裡跌倒,就從那裡站起來,再一次攻占伊拉克。
911只係藉口。
我(好似)記得睇過一篇新聞. 嗰篇新聞報道Saddam 承認咗911事件. 所以我一直以為美國打伊拉克係為咗報仇.

P.s 唔係美國news outlet.

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-4-10 07:28 AM 發表

當中國要登上世界領袖.........即係武林盟主.........就一定會受到舊盟主的挑戰.....!!
未來中國要做葉問......一個打十個來確立江湖地位........!!

因為中國由老二跳上老大............已經唔到中國選擇.........!!
即使退讓都無用....老大都一定會來找麻煩...!!
祝你國成功.
成功後記住叫所有同胞回國擁抱祖國.👍👍

引用:
原帖由 必佬 於 2021-4-10 07:45 AM 發表

咁你哋都成日吹你哋老美爹超勁,中國完全唔係你哋老美爹嘅對手啦!
唔係卦,我冇美國籍,一生人去過美國只係五日,老美點算係我老爹呀。論美國化,習公主仲「美國」多過我啦.

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-4-10 08:37 AM 發表

曱甴好酸呀
事實就係你哋自己吹到自己幾勁,人哋美國佬制裁就話人哋吓你.

引用:
原帖由 必佬 於 2021-4-10 08:58 AM 發表

何謂美國化?習總個女唔係話幾年前留學返咗國咩?你啲料係邊收返嚟架
習公主喺美國讀左四日書?

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-4-10 05:49 PM 發表

你記唔掂唔好衝出來柒,借機畀眾人恥笑你。
點會呢.  點柒都唔夠小粉紅柒. 🤫🤫

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-4-10 06:19 PM 發表

中國制裁返美國同歐盟,就話吾公平曱甴真係好酸
係呀我相信美國佬同歐洲佬一定瞓唔着覺啦, 好未啊. 

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-4-10 06:16 PM 發表

你將事件亂咁咁調來講,仲話人?!
係呀,因為我唔睇大公報啊. 所以我唔知道事實啊,滿意未啊

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-4-10 06:28 PM 發表

我只知曱甴好酸
你自high啫.

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-4-11 12:10 AM 發表

香港人最開心見到曱甴輸到衭都甩
所有非小粉紅都係曱甴, 對嘛.
唔好咁白癡啦.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]