• 瀏覽: 14,657
  • 回覆: 103
+12
引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-10 06:15 PM 發表

點會呢.  點柒都唔夠小粉紅柒. 🤫🤫
你將事件亂咁咁調來講,仲話人?!

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-10 08:48 AM 發表

事實就係你哋自己吹到自己幾勁,人哋美國佬制裁就話人哋吓你.
中國制裁返美國同歐盟,就話吾公平曱甴真係好酸

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-4-10 06:19 PM 發表

中國制裁返美國同歐盟,就話吾公平曱甴真係好酸
係呀我相信美國佬同歐洲佬一定瞓唔着覺啦, 好未啊. 

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-10 06:27 PM 發表

係呀我相信美國佬同歐洲佬一定瞓唔着覺啦, 好未啊. 
我只知曱甴好酸

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-4-10 06:16 PM 發表

你將事件亂咁咁調來講,仲話人?!
係呀,因為我唔睇大公報啊. 所以我唔知道事實啊,滿意未啊

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-4-10 06:28 PM 發表

我只知曱甴好酸
你自high啫.

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-10 06:34 PM 發表

你自high啫.
香港人最開心見到曱甴輸到衭都甩

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-4-11 12:10 AM 發表

香港人最開心見到曱甴輸到衭都甩
所有非小粉紅都係曱甴, 對嘛.
唔好咁白癡啦.

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-4-10 03:21 AM 發表
再有中國企業機構被美國列入實體清單,不看由是可一看不得了,制裁理由不是竊取個人資料(如華為)那麼簡單,而是參與解放軍管有「大殺傷力武器」的計劃!

https://media.bastillepost.com/wp-content/uploads/blogger/2021/01/deep-bule.jpg

"據報導,可攜10枚導核彈頭的「東風-41」,射程囊括整個美國本土,不到30分鐘便能抵達紐 ...
美國大殺傷力武器可以毀滅全人類,是否應該全球一齊制裁佢?

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-11 12:36 AM 發表

所有非小粉紅都係曱甴, 對嘛.
唔好咁白癡啦.
黃畜曱甴好酸呀

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-4-10 03:21 AM 發表
再有中國企業機構被美國列入實體清單,不看由是可一看不得了,制裁理由不是竊取個人資料(如華為)那麼簡單,而是參與解放軍管有「大殺傷力武器」的計劃!

https://media.bastillepost.com/wp-content/uploads/blogger/2021/01/deep-bule.jpg

"據報導,可攜10枚導核彈頭的「東風-41」,射程囊括整個美國本土,不到30分鐘便能抵達紐 ...
快D射過去,我保證中國首都以沿海都都只要五分鐘就全滅,你以美國佬那些滿天人造衛星是民用的嗎?我相信有一半有光束武器

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-4-10 04:11 AM 發表

之前伊拉克薩達姆,被吹有大殺傷力武器。被死刑!

應該感到絕對終極自豪.
不要喔~最多投降被爆菊算了吧

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-24 12:46 AM 發表

不要喔~最多投降被爆菊算了吧https://pic1.zhimg.com/80/v2-fe917c05b65387d571d0e7616c4ed4a8_1440w.jpg
美國海軍這批大兵,應該嘗過哂中東叉燒酥!

附件

20160216003733.jpg(33.21 KB)

鍵盤翻頁
左右