• 瀏覽: 14,665
  • 回覆: 103
+12
引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-10 06:48 AM 發表
真搞笑. 如果有黃絲講中國點點點黑警點點點,啲愛國撚會第一時間彈出來「證據呢證據呢」,但講到美國佬就可以好天馬行空諗到就當真. 
係咪黃絲L 9 up流料多,所以唔好問證據踢爆?

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-10 03:33 AM 發表
成日吹到自己幾強幾先進,被美國佬顧忌正常呀. 小粉紅應該感到自豪. 
曱甴好酸呀

美國L惶惶不可終日.

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2021-4-10 05:58 AM 發表
還有人認為當年的911事件,係單純、單方面制做的恐怖襲擊?
邪惡軸心國為求開戰, 保住尾完霸權、 為軍火商增加收入, 而找借口開戰。
要喺中東引發大規模戰爭, 就必須找一個強而有力嘅藉口, 就要製造嚴重如911事件, 整件事都係由邪惡軸心國自編自導自演嘅戲, 一team扮與老尾無關的人與恐怖組織聯繫, 給予任何資助如軍火、金錢、訓練..., 引導襲擊其本土。 
當然, 事件發生後, 一衆老尾 ...
🤔結果911埋單是全球保險公司,
你地出錢,我出力(人民性命)。

引用:
原帖由 必佬 於 2021-4-10 07:45 AM 發表

咁你哋都成日吹你哋老美爹超勁,中國完全唔係你哋老美爹嘅對手啦!
唔係卦,我冇美國籍,一生人去過美國只係五日,老美點算係我老爹呀。論美國化,習公主仲「美國」多過我啦.

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-4-10 08:37 AM 發表

曱甴好酸呀
事實就係你哋自己吹到自己幾勁,人哋美國佬制裁就話人哋吓你.

老美自己研發新型大殺傷力武器就得,其他國家就唔得,就要制裁,你老美何其霸道呢

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-4-10 02:57 AM 發表
所以說  美國跟台灣 白痴呢

中國的這些導彈武器上的 芯片都不可能使用
外國制造的東西!!

真是白痴
台灣做了傻仔
美國垃圾都買
日本和牛,黑毛豬好美國萊豬

當年日本電子利害
外國產品拆來硏究
今日中國不是以前共産黨
睇下自動生產機器己利益
全自動包餃子,
機械廚師煮餐
日本壽司都己經有機械做

當年中國出國留學生
點會白讀
用腦死記技術
今日口罩,檢測,疫苖
中國自動化機器利害
全民檢測點解做到
好似外國仲逐支試劑加去
好慢
收集完樣本
先自動機械去消毒減活樣本細菌

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-10 08:46 AM 發表

唔係卦,我冇美國籍,一生人去過美國只係五日,老美點算係我老爹呀。論美國化,習公主仲「美國」多過我啦.
何謂美國化?習總個女唔係話幾年前留學返咗國咩?你啲料係邊收返嚟架

引用:
原帖由 必佬 於 2021-4-10 08:58 AM 發表

何謂美國化?習總個女唔係話幾年前留學返咗國咩?你啲料係邊收返嚟架
習公主喺美國讀左四日書?

即係咁,尾國佬一早磨曬D刀放係屋企,之後就話而家大家唔好再搞刀喇,就鐡都唔比你有一條。

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-10 03:33 AM 發表
成日吹到自己幾強幾先進,被美國佬顧忌正常呀. 小粉紅應該感到自豪. 
底褲遮掩不了大鵰~
我哋想嘅咩?!

中國有武器唔用,只用黎防衛咪得咯
美國佬冇咩?

中國自咸豐年以來,有邊次係用大殺傷力武器侵害人哋國家?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-4-10 05:42 AM 發表

最錯就係無核武,有既,美國未必敢打。
他是美國扶植出來打伊朗
他的武器大部份來自美國
美國點會不知有甚麼武器

妄想被逼害症

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]