• 瀏覽: 6,445
  • 回覆: 22
未有咁快出世, 但睇住概念動畫介紹先啦!!!!!!

https://youtu.be/3cpwxz4OhQM

陸航母追求重大突破 第4艘將為核動力

https://www.chinatimes.com/realt ... 001227-260417?chdtv進入香討影片區

不久的將來就會看的到

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2021-4-10 01:10 AM 發表
不久的將來就會看的到
美國不斷打壓, 如中國自廢武功仲更死得快, 中國崛起是應份的, 仲用忍讓這些思想就放佢入垃圾桶,

全速去馬吧, 中國加油, 概然歐美係阻礙就努力要佢地後悔!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-10 01:21 AM 發表

美國不斷打壓, 如中國自廢武功仲更死得快, 中國崛起是應份的, 仲用忍讓這些思想就放佢入垃圾桶,

全速去馬吧, 中國加油, 概然歐美係阻礙就努力要佢地後悔!!
核航母是捍衛國家發展利益戰略層面必要裝備,中國應該不會停下自廢武功的。

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2021-4-10 01:35 AM 發表

核航母是捍衛國家發展利益戰略層面必要裝備,中國應該不會停下自廢武功的。
核航母如海上高鉄,中國方可以將兵力送遠,維護國家安全

那些思想只認為中國只做好防守就可以的儍瓜唔該清醒啦,

箭豬都防守得好好,仲匿埋地下洞呢

但土人在箭豬巢上邊的泥土掘開,離遠從上而下一支矛,就秒殺咗箭豬
不尋遠攻作為第一鏈的防守,根本係自欺欺人,冇資格當軍事家,

做箭豬就有佢份!

所以中國應該加快計劃,003型一開動做,應一做就4至5隻!

要同外國平起平坐係要放棄苟且偷生作代價的!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-10 01:21 AM 發表

中國加油!💪💪💪

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-10 12:31 AM 發表
未有咁快出世, 但睇住概念動畫介紹先啦!!!!!!

https://youtu.be/3cpwxz4OhQM

陸航母追求重大突破 第4艘將為核動力

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20210313001227-260417?chdtv
又CG... 你俾我睇核子高達好過啦

引用:

你以為中共有實力會忍讓嗎... 現實係仲未夠班挑機著

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-10 11:14 AM 發表

核航母如海上高鉄,中國方可以將兵力送遠,維護國家安全

那些思想只認為中國只做好防守就可以的儍瓜唔該清醒啦,

箭豬都防守得好好,仲匿埋地下洞呢

但土人在箭豬巢上邊的泥土掘開,離遠從上而下一支矛,就秒殺咗箭豬
不尋遠攻作為第一鏈的防守,根本係自欺欺人,冇資格當軍事家,

做箭豬就有佢份!

所以中國應該加快計劃,003型一開動做,應一做就4至5隻!

要同外 ...
好心中國人就唔好道德撚上身啦,對攻就岩啦,你打我一拳我打番你十拳先嚇到西人的,佢地講精服侵略的,先唔同你吹孔孟之說

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-10 05:00 PM 發表

又CG... 你俾我睇核子高達好過啦
莫講話核子高達,達瞎子高達都未揾到呀

但004出得這麼詳細的cg介紹,說明004已在開建之中

另外傳,003要過7月後才會下水,應有新武器加裝!

大陸夠唔夠實力打仗就無人知,總之慢慢增強戰鬥力,令到周邊小國唔怕流氓國家要脅,逐一靠向中國,有錢齊齊搵,唔敢搞小動作就夠了

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-10 05:03 PM 發表

好心中國人就唔好道德撚上身啦,對攻就岩啦,你打我一拳我打番你十拳先嚇到西人的,佢地講精服侵略的,先唔同你吹孔孟之說
同意,中國應扔咗那些自欺欺人的儒家思想,美國佬只當你軟弱

所以唔做核子航母,唔同你美爭霸?好難囉!

美國如果打中國人一巴,打返佢10巴,睇下仲敢唔敢咁恰中國人?

航母只喺海上鐵棺材🤣🤣🤣

部 J20 無折疊翼? 

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-10 05:02 PM 發表

你以為中共有實力會忍讓嗎... 現實係仲未夠班挑機著
但足以同美國同歸於盡就可以讓中國有前無後的要衝前去到美國再不可侵犯的境地.

所以無回頭路了, 一係成王, 一係就同美國同歸於儘, 中國已去到幾個王子爭王位的地步.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]