• 瀏覽: 54,741
  • 回覆: 861
  • 追帖: 1
+76
如果出泰國人屎係咪都支持買 正on9曱甴能

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-4-10 04:12 PM 發表
撐阿布泰|東九人爆買清空貨架 店員收銀收到手軟 消防收投訴巡查
14分鐘前

海關前日(8日)因懷疑「阿布泰」未有按消費品安全條例貼上足夠標籤,動員過百關員到「阿布泰」全港25間門市及倉庫,撿走市值40萬貨品,並拘捕公司相關負責職員。事件引起市民反彈,紛紛以行動表態,並於昨日由早到晚買爆阿布泰「大懲罰」。今早東九龍不少市民繼續購物支持「阿布泰」,有市民更指自己想買的酒類已於昨日售罄,並引述職 ...
香港人無你哋咁蠢,黃人低智易騙是常識。

引用:
原帖由 ookkman 於 2021-4-10 05:20 PM 發表
今次要貼好張標籤:正確食用方法。。。

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-4-9 11:59 PM 發表
反而幫咗阿布泰有更多生意。
政府再嚟多幾次。阿布泰好快就可以上市了。
200黃色物  好L多喎!

引用:
原帖由 ookkman 於 2021-4-10 05:20 PM 發表
應該要即場表演埋點食用,話左核爆都唔割,食下屎算咩嘢。

班黃屍同 喪屍無分別

引用:
原帖由 Xe 於 2021-4-10 04:01 PM 發表
明顯係老闆想坐監前收錢清貨, 蠢人真係無藥醫
應該係特登舉報自己架啦,呢批貨應該係倉底貨,呢一個月呢間嘢不停租舖擴張,應該係早有預謀。

0n膠無藥醫

黑暴黃畜既然在香港住得咁唔開心!
夠膽咪一次過拆咗香港所有建築物和設施囉!
仲踎係香港的人間煉獄,托咩!

這些黑豬影衰香港人

引用:
原帖由 kingsemen 於 2021-4-10 02:25 PM 發表
空氣都支持~睇下呢啲就係黎智英的徒子徒孫,洗完啲腦,弄出來的思想丶不分好醜丶不辨事非、不理黑白、沒有對錯觀念......逢對立必反,咁樣對社會有幫助丶會有進步?
有的,有幫助丶有進步,咪係呃你哋眾籌、幫襯嗰班人咯!
知唔知呀,黃絲蠢驢,幫襯多啲啦,衆籌捐多啲啦😜😜😜

黃人冇腦又一例證。

引用:
原帖由 frankielam88 於 2021-4-10 05:58 PM 發表

應該係特登舉報自己架啦,呢批貨應該係倉底貨,呢一個月呢間嘢不停租舖擴張,應該係早有預謀。
咁應該海關膠層有股份,ㄧ出出百幾友都好少見。😁

又要人遠離,又要炒熱話題,有人別有用心

引用:
原帖由 lamaislander 於 2021-4-10 05:53 PM 發表

200黃色物  好L多喎!
講真海關唔介紹,真係唔識呢間嘢。下次幫襯下。😁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]