• 瀏覽: 7,683
  • 回覆: 164
+2
引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-4-9 04:48 PM 發表
https://fs.mingpao.com/ins/20210409/s00001/1654cd03b4438d7111c6b374519e8c3b.jpg

阿布泰國生活百貨被指有貨品標籤無標示中英文警告,海關昨(8日)搜查多間分店及貨倉,檢走逾8800件貨及拘捕一名董事。有網民呼籲光顧支持,多間阿布泰分店均現人龍,有市民批評海關行動是打壓手段。

今日(9日)下午近2時,記者到位於太 ...
香港on nine 黃人確係幾多

引用:
原帖由 老納 於 2021-4-9 05:54 PM 發表

我今日先串公司嗰黃人「食美心,無良心」,佢即刻叫我唔好再提了!
有冇問佢點解唔移民去英國享受嗰4.5億

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-9 05:57 PM 發表

有冇問佢點解唔移民去英國享受嗰4.5億
佢26個字母都未識齊,連外出都有困難,點去丫

龍蝦菠蘿都未食完,咁快又要多一樣嘢

「香港人有良知會出嚟做返少少嘢,香港人加油」。市民林先生亦特意到場支持,他購買了零食及口罩,花了半小時排隊,形容只是「做返啲香港人應該做嘅嘢」。

聽到呢啲說話就想作嘔,買個幾件爛鬼貨就當支持,你班卵樣真心義無反顧支持就賣晒自己層樓,賣晒自己值錢嘢,捐晒俾佢地,做唔到就唔好扮正義,扮偉大,扮支持。

On 9 真係無得醫

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-9 05:27 PM 發表

班曱甴心理上覺得咁樣就『抗爭』勝利啦
佢地嘅「抗爭」爭取到國安法

引用:
原帖由 Ah_luk 於 2021-4-9 06:05 PM 發表

佢地嘅「抗爭」爭取到國安法
話贏左,咁樣係「加速主義」喎

總之點都係佢地贏

引用:
原帖由 西門町 於 2021-4-9 05:01 PM 發表
香港人又幾齊心喎,香港人越來越可愛
黃屍尤其啲小妹妹好可愛的,個個天真儍儍又易比人呃....

30人每人買100元,30*100=3000幫唔到手。

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-4-9 04:48 PM 發表
https://fs.mingpao.com/ins/20210409/s00001/1654cd03b4438d7111c6b374519e8c3b.jpg

阿布泰國生活百貨被指有貨品標籤無標示中英文警告,海關昨(8日)搜查多間分店及貨倉,檢走逾8800件貨及拘捕一名董事。有網民呼籲光顧支持,多間阿布泰分店均現人龍,有市民批評海關行動是打壓手段。

訪問果兩只曱甴就係曱甴啦,唔好以香港人自居啦!!死曱甴

引用:

黃九黑暴渣係岸鳩真係唔係假的
你班傻能科水俾佢賺晒, 你自己又得到D乜, 一件貨品咁多,七下七下

黃人永遠都犯同一樣嘅錯,就係岸鳩舞藥衣。柒完可以再柒,排隊去龍門食junk food,送錢俾人使兼俾屋企人開年嘅唔熟盤菜。次次都同樣做埋d無智慧行為。真係冇辦法,正常人唔會理解呢d發自內心嘅柒

嘩,成「幾」十人排隊去做 鳩烏 啊,真係好很支持呀!
同當年排隊買乜果日報一樣之嘛,一天的熱度!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]