• 瀏覽: 8,022
  • 回覆: 150
真系唔夠打。咁系打核戰咯。到時邊個國土唔夠大既,人口小既。咁系第一個系地球消失咯。。未講到歐美唔怕死,中國好怕咁先的。死完都仲大把人

話時話,點解唔學下台灣省咁同大佬買幾隻古董?

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-4-9 03:40 PM 發表
印度做船最終變潛艇,印度做潛艇可能最終變地心探險機。
不是,印度潛艇最終只能浮在水面,沉不下

唔理「國際標準」既世界
就好似爛仔足球賽........ 打交係必然既事

大隻佬同你講道理,
武林高手夠膽話,誰大誰惡誰正確.....
咁唯有上雷台,睇邊個大隻了

⋯⋯

毒果記者有無地理常識 ?
中國打印度
要用海軍  ?

印度建造, 放心哂

阿三隻隻船都識潛水架啦,使鬼特登整潛艇咩。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-9 03:45 PM 發表
印度"擬建"6核潛艇..............咁係建唔建??
三哥講大話食生菜咁食
隻船坐多一倍人咪潛囉,好似軍演一架電單車坐十個人

上次係碼頭潛艇爆炸, 淺水位置, 阿三都速手無策 打撈唔到隻潛艇上岸

做咗先講啦😆

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-4-9 04:05 PM 發表
毒果記者有無地理常識 ?
中國打印度
要用海軍  ?
6艘核潛艇,18艘常規潛艇。
以印度的財力和技術水平。
現在開始計劃,到拍板到第一艘完工形成戰鬥力,恐怕要到2030年,
24艘全部完成,那是2050年的事了。

為何國家窮?
就係成日驚人打你,
你一家我一主,唔通你成日被隣居打嗎?

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-4-9 03:34 PM 發表
中印邊境局勢雖已較去年緩和,印度對中國在印太區擴大影響力仍充滿戒心,有報道指,印度正計劃大規模興建6艘核子攻擊潛艇及18艘常規潛艇,優先程度更高於航母,以對付中國的威脅。印度的戰略夥伴法國已經表示,願意與印度共同設計核潛艇。

https://hk.appledaily.com/resizer/pBz79GN2tK3bJb6VNf0v0i5z1rU=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/5RQW4OWOSNFI7E6YNJT3WVLGLY.jpg ...
3哥打理核潛艇世界變得更危險除時會爆

引用:
原帖由 robin09 於 2021-4-9 04:18 PM 發表

6艘核潛艇,18艘常規潛艇。
以印度的財力和技術水平。
現在開始計劃,到拍板到第一艘完工形成戰鬥力,恐怕要到2030年,
24艘全部完成,那是2050年的事了。
唔會有戰鬥力 最後budget比人貪哂, 停止開發, 死死地氣 買現成嘅

中國真巴閉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]