• 瀏覽: 4,367
  • 回覆: 65
+3
舞台劇導演及演員黃嘉威於4年間,透過社交平台認識4名少女,藉詞找模特兒誘少女拍性感照片,甚至裸照,期間趁機性侵對方,包括要求對方口交,和拍

性侵下啫?都要坐七年?
香港黃屍話齋:你自命天朝大國又閉關鎖國。咁侵略你就天公地道。

點解唔同法官講:啲女自視高傲,又唔比人揸揸插插。咁用下方法搞佢之嘛。有錯咩?

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/608 ... utm_medium=referral

安德鲁·杰克逊将军后来当上了美国总统,他在第二次英美战争期间就宣布:“有必要灭绝全体印第安人部落”。南北战争的英雄谢尔曼将军说:“我见过唯一的印第安好人,就是死人”。

姓黃既,
講完LA

引用:
官斥有女友仍不安份
咁小朋友又係寧捨得人鍾意既,同有無女友根本無關係

少咗自甴C所以...........

乘人年紀輕唔識諗就性侵!7年半?d細路女大有可能終生創傷喎

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-9 12:55 PM 發表

咁小朋友又係寧捨得人鍾意既,同有無女友根本無關係
學黃絲話齋"身水相傳", 教妹妹仔性知識梗要親身示範拉

呢條係咪黃屍L

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2021-4-9 12:58 PM 發表

水乳交溶???

引用:
原帖由 michael 於 2021-4-9 12:59 PM 發表
呢條係咪黃屍L
同何CC系老友。唔知黃唔黃咯

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2021-4-9 12:58 PM 發表

咁要聽返首《想喝小妹龍潭水》先得
https://m.youtube.com/watch?v=UY3o4zmsaGs

性侵小童竟然都有109人寫求情信,
想知呢班人有冇仔女?冷血到咁…

呢 d 人渣應該即時打靶,無謂用納稅人既錢養佢七年半 😷

舞台劇界…10個有9個係黃啦!死有餘辜

引用:
原帖由 onnieeee 於 2021-4-9 01:14 PM 發表
性侵小童竟然都有109人寫求情信,
想知呢班人有冇仔女?冷血到咁…
真心只有黃屍做得出不問是非只要夠黃就幾撚人渣都叫好人

官想講無女友就可以性侵? 

鍵盤翻頁
左右