• 瀏覽: 2,356
  • 回覆: 48
引用:
原帖由 banjo. 於 2021-4-9 09:08 AM 發表
政府好on9, 解釋咁多把L咩, 浪費時間, 真接炒啦.
係囉 仲有啲咩問題?

炒喇……仲解釋乜野

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-4-9 09:08 AM 發表
政府好on9, 解釋咁多把L咩, 浪費時間, 真接炒啦.
成日以為仁慈對呢班人係有用!?成日都怕炒晒黃人就一時三刻無人做野!呢個政府真係好無用!

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-4-9 10:56 AM 發表

係囉 仲有啲咩問題?
程序上要問, 如發現有公務員犯法, 就唔係炒甘簡單, 分分鐘需要轉交警方, 國安處開快勞立案調查

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-4-9 11:06 AM 發表

程序上要問, 如發現有公務員犯法, 就唔係炒甘簡單, 分分鐘需要轉交警方, 國安處開快勞立案調查
enjoy

炒啦,仲解釋。

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-4-9 10:57 AM 發表

成日以為仁慈對呢班人係有用!?成日都怕炒晒黃人就一時三刻無人做野!呢個政府真係好無用!
就甘炒就真係仁慈, 繼績出糧, 相信唔少公務員過往有參與暴動, 係刑事案, 輕則無糧出, 無退休金, 重則終身監禁

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-4-9 09:01 AM 發表
嘩,成 100 人,好多人呀,震攝土共呀,好驚驚呀。
註:香港有差唔到 180000 公務員。

公務員事務局表示,截至上月中,絕大部分在去年7月1日前入職的公務員已簽署聲明,擁護《基本法》及效忠香港 ...
最緊要有糧支

成百名未簽效忠,比機會去簽署,再唔係請離開

程序上都要聽下佢哋點講嘅,無謂畀人話獨裁啦

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-4-9 09:01 AM 發表
嘩,成 100 人,好多人呀,震攝土共呀,好驚驚呀。
註:香港有差唔到 180000 公務員。

公務員事務局表示,截至上月中,絕大部分在去年7月1日前入職的公務員已簽署聲明,擁護《基本法》及效忠香港 ...
解乜能野釋
你今日唔抄佢
聽日簽左果班都反你

大把藍C5毛吼住ed公務員位

黃畜得啖笑

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]