• 瀏覽: 13,325
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
+2
大公文匯全媒體報道:曾參與攬炒派非法「初選」的「新民主同盟」西貢區議員黎銘澤今日(8日)在社交網站發文指,決定不會宣誓,並將於月底辭去區議員一職,亦會退出「新民主同盟」。對此,軍寶社區發展主任黃煒龍回應指,自己和一眾軍寶區居民均對黎銘澤過去五年議員生涯疏於區務感到遺憾,強調自己日後將繼續用心服務軍寶區,幫助軍寶區居民安居樂業。
黃煒龍說,尊重黎銘澤辭職以避免宣誓的決定,並祝願他日後生活愉快。惟有傳聞指黎銘澤於3月中已經離港,而黎於離職聲明中亦暗示已離開香港,希望他辭職前向軍寶區居民如實交代。黃煒龍又提到,根據西貢區議會記錄,黎銘澤由3月2日起多次缺席西貢區議會會議,並以另有公務為由請假,希望黎銘澤詳細交待每次缺席是因何種公務,亦或是以虛假理由請假但實為已離開香港。

呢類港奸人渣區議猿只識呃薪津呃公帑, 就算牠們不辭職, 也會被政府逐一被DQ, 牠們現在只剩下著草走佬的死路...

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202104/08/AP606f03c0e4b0476859b5443c.html

只希望呢類不務正業既''議員'',不能夠獲得到分毫公幣。

聞到糯味又想着草?

呢個乜Q社區主任相信等食佢個位.....

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-4-9 03:38 AM 發表
大公文匯全媒體報道:曾參與攬炒派非法「初選」的「新民主同盟」西貢區議員黎銘澤今日(8日)在社交網站發文指,決定不會宣誓,並將於月底辭去區議員一職,亦會退出「新民主同盟」。對此,軍寶社區發展主任黃煒龍回應指,自己和一眾軍寶區居民均對黎銘澤過去五年議員生涯疏於區務感到遺憾,強調自己日後將繼續用心服務軍寶區,幫助軍寶區居民安居樂業。
黃煒龍說,尊重黎銘澤辭職以避免宣誓的決定,並祝願他日後生活愉快。惟有傳 ...
蟑螂區議員,一定要除💪💪💪

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2021-4-9 05:38 AM 發表

蟑螂區議員,一定要除💪💪💪
下屆區選相信要拎到五個界別選委提名才可入閘...到時班黑暴區佬可以拜拜......

垃圾

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-4-9 03:38 AM 發表
黃煒龍說,尊重黎銘澤辭職以避免宣誓的決定,並祝願他日後生活愉快。惟有傳 ...
吊那媽,毛都未生齊,做議員,香港唔仆街就奇啦👎👎

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-4-9 05:40 AM 發表

下屆區選相信要拎到五個界別選委提名才可入閘...到時班黑暴區佬可以拜拜......
期待已久了💪💪💪

垃圾區議員藉地區之名專搞破壞,阿爺現正抽絲剝繭調查這批搞港獨人士,佢地明知自已身有屎仲唔借尿頓咩!

食完血饅頭又唔做嘢,呃完糧支又著草,呢啲咪人渣所為囉!

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2021-4-9 05:44 AM 發表

吊那媽,毛都未生齊,做議員,香港唔仆街就奇啦👎👎
最仆街係投票俾佢嘅黃c曱甴!

引用:
原帖由 異國王子 於 2021-4-9 06:06 AM 發表

最仆街係投票俾佢嘅黃c曱甴!
香港的教育出了大問題,黃屍教師由細到大灌輸反中亂港的意識,網絡上狂宣揚,所以香港有今日的亂局

將廣居民自己選隻曱甴出嚟疏於區務,抵L死!

好驚甘喎!
正正經經揾份工做啦!
呃飯食!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]