• 瀏覽: 1,356
  • 回覆: 31
英媒報道,英國承諾提供4,300萬英鎊(約4.6億港元)幫助來自香港的人找到工作、住房和學校。據悉,這項計劃允許數百萬香港人重新定居。據路透社4月

其實咁好條件又幫助住宿,又俾錢駛,又幫我地搵埋工。 是否真係咁荀㗎?唔好理,黃好藍好,跟本就係開出的條件太好。一定有伏的

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/609387/bno-英國撥款4-6億協助移居港人融入當地

希望小黃人🪳盡快飛去英國
咁多jetso因住蘇州過後冇艇搭
尤其北愛爾蘭非常歡迎你

我寧願去新加坡丶北歐瑞士也不去英國!

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-4-8 08:31 PM 發表
英媒報道,英國承諾提供4,300萬英鎊(約4.6億港元)幫助來自香港的人找到工作、住房和學校。據悉,這項計劃允許數百萬香港人重新定居。據路透社4月

其實咁好條件又幫助住宿,又俾錢駛,又幫我地搵埋工。 是否真係咁荀㗎?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/609387/bno-英國撥款4-6億協助移居港人融入當地
200幻+1仲唔拿拿聲移民大嬰帝國。十萬分支持你班黃L曱甴移民

一人派一萬先講啦

大英帝國萬歲!香港BNO小黃人快啲移民去英國!
我冇講反話,真心欣賞呢的政策!我支持任何加速黃人移民離港嘅政策!!

街頭多點暴亂,就會好快融入社會

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2021-4-8 08:45 PM 發表
去邊度都好,留港就要考慮下,高風險

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2021-4-8 08:45 PM 發表
係就快d,唔好諗和吹

引用:
原帖由 skyeyes 於 2021-4-8 08:42 PM 發表
希望小黃人🪳盡快飛去英國
咁多jetso因住蘇州過後冇艇搭
尤其北愛爾蘭非常歡迎你
我是一級習粉。但英國竟然包食包住,有冇咁筍?是否有復?

引用:
原帖由 Lclau2021 於 2021-4-8 08:51 PM 發表

200幻+1仲唔拿拿聲移民大嬰帝國。十萬分支持你班黃L曱甴移民
我是共產黨忠心支持者。首先唔好計黃藍。條件竟然咁荀?

引用:
原帖由 急屎 於 2021-4-8 08:54 PM 發表
大英帝國萬歲!香港BNO小黃人快啲移民去英國!
我冇講反話,真心欣賞呢的政策!我支持任何加速黃人移民離港嘅政策!!
咁藍黃也可以有同樣的條件嗎?

最緊要一到步 每人先派一萬英磅見面禮..

真心支持黃畜大遷徙
最緊要當然係取消港人身份, 冇得再返來
瘀血唔去, 新血唔來
腦殘嘅走咗, 香港可重回正軌專心發展
市民整體智商即時提高
得閒仲可以睇吓黃畜點畀人歧視襲擊, 享受陰國變種病毒....

黃人曱甴仲唔起程

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]