• 瀏覽: 4,493
  • 回覆: 47
新冠肺炎疫情全球肆虐,港府將安排兩班英國包機接載滯英港人回港,機票今日(8日)香港時間下午4時於開售,惟網頁系統一度「死機」。有居英港人一

又話英國有民主自由乜都好嘅?
仲死返嚟香港做乜

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/609 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-8 07:34 PM 發表
新冠肺炎疫情全球肆虐,港府將安排兩班英國包機接載滯英港人回港,機票今日(8日)香港時間下午4時於開售,惟網頁系統一度「死機」。有居英港人一

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5253539/org/4f756fe6c66ebfabc78317395f8a020e.jpg/djQ0AG0P09J1JD1v9GP5SyVSbbwv6PP_BgoFfgYKBX4?v=w1280r16_9
英國咁好
死番呢做乜

點解要返來先

英國話己經放鬆封城,又話感染人數好低點解重要返港?吾通英國講大話

明知疫情仲死過去關人乜事

死係英國咪幾好

吊你老母!!!
英國乜都有, 乜都好, 點解仲要死返來香港受[港共政權]逼害???

DKLM ,有人迫你去英國咩

香港無豉油喎,好多黃L想去都去唔到,你地返黎做咩?

香討啲小黃人點交代啊明明話英國好好㗎嘛返嚟托咩

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-8 08:12 PM 發表
香討啲小黃人點交代啊明明話英國好好㗎嘛返嚟托咩
香港咁極權死返嚟做乜

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-4-8 08:01 PM 發表
死係英國咪幾好
對,下世投胎有機會做真正英國人

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-4-8 08:01 PM 發表
吊你老母!!!
英國乜都有, 乜都好, 點解仲要死返來香港受[港共政權]逼害???
對,唔係話依家嘅香港已經唔係以前嘅香港咩?

師兄。香港仲系水深火熱。我頂住先。你地系英國未返哩住

正乞兒,帶埋啲變種英國肺炎嚟香港

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]