• 瀏覽: 11,302
  • 回覆: 147
因管理不善而在全球最佳航空公司排名榜節節下跌的國泰航空,其所營運的兩班英國返港指定航班,今(8日)起接受預約購票,豈料網

英國燶jhon無錢就唔好返呢啦
又要威全世界都搶購飛機票啦福街

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/bkn-20210408174142362-0408_00822_001.html

有福之人有三寡,
                        越有“寡”,越有福
熱賣及精選
 去咗英國仲返嚟把鬼咩

10,000英鎊唔算貴呀

死窮鬼都是留在小陰帝國吧
返來香港托柒?

引用:
原帖由 skyeyes 於 2021-4-8 07:35 PM 發表

10,000英鎊唔算貴呀
航空業都炒哂啲人, 航班少, 供應少咪貴

國泰係承認BNO係有效證件, 即係揸BNO呢班仆街杏加橙死都要碌返來香港, 佢哋在英國機場用BNO登機, 即係向阿爺面上吐口水.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-4-8 07:45 PM 發表

國泰係承認BNO係有效證件, 即係揸BNO呢班仆街杏加橙死都要碌返來香港, 佢哋在英國機場用BNO登機, 即係向阿爺面上吐口水.  
特區護照唔可以英國去咩嘅咩?英國上飛機返香港唔可以用特區護照嘅咩?有兩三本護照好平常嘅咋

因管理不善而在全球最佳航空公司排名榜節節下跌的國泰

睇到已經知係方向

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-8 08:08 PM 發表

特區護照唔可以英國去咩嘅咩?英國上飛機返香港唔可以用特區護照嘅咩?有兩三本護照好平常嘅咋
佢咃就係特登用BNO.

曱甴秘笈 鳩吹鳩噏                这里是中国
      721 打輸人                     This is China
      831 扮死人                 中国 - 最炫民族风
梗係收full fare  啦,唔通用fanfare 咩

回覆 引用 TOP

貴咪唔好返嚟囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1333333 於 2021-4-8 07:33 PM 發表

因管理不善而在全球最佳航空公司排名榜節節下跌的國泰航空,其所營運的兩班英國返港指定航班,今(8日)起接受預約購票,豈料網

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/photo/bkn-20210408174142362-0408_00822_001_01b.jpg?20210408191228

:smile_30 ...
好心就搭英航啦。

又話得二百幾人想返香港?做乜六百個位全爆滿

返嚟做乜? 

引用:
原帖由 wow... 於 2021-4-8 08:30 PM 發表

又話得二百幾人想返香港?做乜六百個位全爆滿
國安法令香港更有吸引力

香港曱甴,時代垃圾。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #國泰
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]