• 瀏覽: 12,777
  • 回覆: 147
單程喎..............

唔明點解港府要救國泰

回流潮

引用:
原帖由 1333333 於 2021-4-8 07:33 PM 發表
因管理不善而在全球最佳航空公司排名榜節節下跌的國泰航空,其所營運的兩班英國返港指定航班,今(8日)起接受預約購票,豈料網

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/photo/bkn-20210408174142362-0408_00822_001_01b.jpg?20210408191228

:smile_30 ...
點會做蝕本生意

都唔駛一萬,點貴啊?
收二千蚊好唔好?

引用:
原帖由 angelsboy 於 2021-4-8 08:54 PM 發表
班黃c窮到咁就唔好返來,人地私人機構,成日覺得自己大曬,係唔係覺得唔妥協就想攬炒人地啊?
你咁講佢哋可能會攬炒飛機直撞落白金漢宮,同事頭婆同歸於盡㗎!

引用:
原帖由 disclaimer18 於 2021-4-8 08:24 PM 發表

好心就搭英航啦。
英航四月份有航班由英國飛香港嗎?

貴唔好咩?  樓價甘貴咪搶住買。

又想免費,又食又拎,鬼叫你死返來

窮就米買

留低打里阿屎利康先,現在陰國收人入藉好時機,唔駛花錢租艇去釣魚,一舉兩得還回來香港托呀

班藍絲的特區護照得個三個月簽證,lockdown ease左仲唔趕住走咩。

引用:
原帖由 1333333 於 2021-4-8 07:33 PM 發表
因管理不善而在全球最佳航空公司排名榜節節下跌的國泰航空,其所營運的兩班英國返港指定航班,今(8日)起接受預約購票,豈料網

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/photo/bkn-20210408174142362-0408_00822_001_01b.jpg?20210408191228

:smile_30 ...
我冇鬧,我支持。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-4-8 08:31 PM 發表
返嚟做乜? 
返嚟乞食啩

兩班指定航班都有經濟、特選經濟及商務客艙可選,但單程票價折合約9,700至3.4萬港元不等,頗為昂貴。

國泰回應時指對事有有顧客因系統繁忙,未能登入網站預訂有關航班機位深表抱歉,並指該兩班分別在本月21日及28日營運的指定航班,合共提供的約600個機位已售罄。

兩班指定航班的乘客抵港後要到酒店檢疫21日,並在抵港第7、12及第19天接受檢測。乘客辦理登機手續時,要提供起飛前72小時內有效的檢測證明,以及21晚指定酒店房間的預訂確認書。

「返個香港要駛(使)幾皮野(萬元)」。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]