• 瀏覽: 44,400
  • 回覆: 407
+6
光頭佬手車吾掂的話
應該洗少少$ 請個專業車手

引用:
原帖由 香港宇宙的馬桶 於 2021-4-8 05:16 PM 發表

呢件事發生喺世界上任何地方呢條仆街都會被當地警察當場打死,只有香港呢個咁奇怪嘅地方佢先唔洗死,唔知你笑乜柒?
係香港,仲要係怪返你警察唔啱,濫用武力,有啲糊塗議員仲會叫你解釋點解當時唔考慮其他較低武力處理,點解射上身唔射下身,射唔凖中頭中心臟點算

引用:
原帖由 tommyn 於 2021-4-8 05:28 PM 發表
又諗起食子彈曱甴有個屎袋旁身,可憐蟲
有無條link俾我觀摩吓?

何止合情合理, 直情一槍打爆仲好

黃甴揸亡命車,草菅人命

應該打細佬

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2021-4-8 04:06 PM 發表
在美國警察執法之後,絕對不會在車上搵到犯人、也不會帶屍袋,最多係見到車內有蕃茄醬,直接用水桶運走
尾腳警方看到普通人伸手入褲子都要0菲15槍,若好似佢咁逃走,一定變成肉醬....... 

如果係美國!打左頭了

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-8 04:01 PM 發表
沙田一輛銀色私家車逃避警方截查,在繁忙道路上演「碰碰車」圖突圍,司機最終被警員開槍擊中右肩制服。新界南總區重案組一隊總督察吳德南指,交通

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210408/456853788674756608279364.jpeg/OIwvNvYZywzXgze-9rvOU-Sgt7A6QJ_fmWv5C5lr-Qs

想問 ...
一早變咗蜜蜂竇

香港警察極度克制,衹開一槍打中肩;如果發生在美國,肇事司機已經變成蜂巢!

做乜唔跟國際標準,連開數十槍??
一陣班黃人又話香港警察未達國際水平

引用:
原帖由 lunlunka 於 8/4/2021 16:38 發表
合情合理合法,但唔跟國際標準,黃友都係唔會滿意的。
下次請警告後直接射殺
跪頸先
佢哋一定唔取吠

Well done police 👍🏼

引用:
原帖由 mike240681 於 2021-4-8 05:47 PM 發表
做乜唔跟國際標準,連開數十槍??
一陣班黃人又話香港警察未達國際水平
佢哋會講咩?

香港好彩仲有警察執法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]