• 瀏覽: 44,399
  • 回覆: 407
+6
今次警察做得好好,抵讚

黃屍話:一定係大陸人,係省港旗兵,香港人係唔會犯法,錯既永遠都係大陸人!!!

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-4-8 18:39 發表
射車軚會唔會合適啲呢... 
指引係唔射得呔

引用:
原帖由 bebe1226 於 2021-4-8 05:23 PM 發表

咁如果黃屍世界發生又點呀👉英勇司機對抗黃屍口中黑警
美狗會話呢位司機係爭取民主自由 駕駛, 要求香港政府立刻放人

而戴妖停又會話 這位司機情操高尚 所以 違法達義

引用:
原帖由 angellam616 於 2021-4-8 11:11 PM 發表
使乜理曱甴黃畜講乜啫
係囉 慳返d數據 算吧啦 佢話就係咖?何必一般見識

五大訴求之一,香港警察應與美國警察睇齊。

http://m.news.cctv.com/2020/08/2 ... NIrmUGOjR200825.sht

ml一名並未攜帶任何武器的非裔男子雅各布·布雷克在企圖進入自己的車時遭警察連開數槍。據當地媒體報道,警察出警的原因是一起“家庭糾紛”。目前布雷克已被送醫,生命垂危。據了解,雅各布·布雷克遭遇槍擊時,他的孩子們就在車上,而他的未婚妻試圖與警察理論時,反而遭到警察威脅。

引用:
原帖由 赤共 於 2021-4-8 05:10 PM 發表
咁如果大陸發生又點呀
你真可憐

Salute to PoIice

呢d PK 真係要學金仔咁搵高射砲送佢上天,唔好曬納稅人d錢上court....

引用:
原帖由 gute123 於 2021-4-8 11:26 PM 發表

如果啲黃人架車俾佢撞到,唔知仲撐唔撐佢呢?
佢地出晒名雙標,只要係反政府,會撐的。黃人就係冇腦啦。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-8 06:00 PM 發表

唔明點解唔撞死佢老竇老母
強人所難了
你估實有架

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-8 04:01 PM 發表
沙田一輛銀色私家車逃避警方截查,在繁忙道路上演「碰碰車」圖突圍,司機最終被警員開槍擊中右肩制服。新界南總區重案組一隊總督察吳德南指,交通

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210408/456853788674756608279364.jpeg/OIwvNvYZywzXgze-9rvOU-Sgt7A6QJ_fmWv5C5lr-Qs

想問 ...
肯定冇第買三保險, 若果人俾佢撞瓜咗、撞散部車, 人車保險都唔會賠償, 要用民事告車主, 但如果車主係個窮L百冇, 咁苦主真係福佳了, 維修自己食硬

痴線

真正為民除害

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]