• 瀏覽: 8,819
  • 回覆: 56
+2
小弟真人演繹,駁斥燒山胡扯,請多多指教了,雖然內容是大半個月前的文。PS. 這是上集

https://www.youtube.com/watch?v=nHOJ4xvXAO4&t=25s進入香討影片區

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-8 03:29 PM 發表
小弟真人演繹,駁斥燒山胡扯,請多多指教了,雖然內容是大半個月前的文。PS. 這是上集

https://www.youtube.com/watch?v=nHOJ4xvXAO4&t=25s
good,
但因為我年紀大,個公仔擺動幅度大,有啲眼花

感謝講解。

某些所謂「專家言論」,當作笑話聽聽就好。

師兄原來咁勁架,係KOL,

支持你,打沉那個禍港燒藥丸!

有幸拜見真人真聲!🤝

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-8 04:32 PM 發表

我不算KOL,KOL個名比班人整臭曬!

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-8 04:52 PM 發表

我不算KOL,KOL個名比班人整臭曬!
KOL都有分愛國及漢奸兩派

Ching是愛國派,名譽光明正大

臭的漢奸派那邊!

長知識...感謝!

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-8 03:29 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=nHOJ4xvXAO4&t=25s
雖然我少入軍版,見你都出唔少帖,
原來把聲係咁嘅~
入嚟捧下場先~

極少睇視頻
燒山其實算把啦,除左魚落圈(呢個真係佢強項),其他信佢嗰啲你講乜都冇用

不過 瓦良格大大新自出馬就一定捧場
已 拾時乖

引用:
原帖由 6674 於 2021-4-8 03:43 PM 發表

good,
但因為我年紀大,個公仔擺動幅度大,有啲眼花
個樣唔見得人咩... 放到隻公仔頭咁大... 垃圾 要dislike

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-8 04:57 PM 發表

KOL都有分愛國及漢奸兩派

Ching是愛國派,名譽光明正大

臭的漢奸派那邊!
唔理政治死忠立場先,芯片技術落後就認真追,美國已經玩緊AI無人機戰鬥機群,到時芯片運算就會變得極度重要,
我就咁用家用電腦玩AI象棋軟件,粒CPU都可以燒到7,80度了,不要阿Q精神,未來科技戰芯片一定係極核心技術

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-8 04:32 PM 發表

咁刺激格劍仔我支持小2,花生2客

支持瓦兄~! 

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-9 02:08 AM 發表

唔理政治死忠立場先,芯片技術落後就認真追,美國已經玩緊AI無人機戰鬥機群,到時芯片運算就會變得極度重要,
我就咁用家用電腦玩AI象棋軟件,粒CPU都可以燒到7,80度了,不要阿Q精神,未來科技戰芯片一定係極核心技術
軟件狗,仲係要依賴國產軟件。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]