• 瀏覽: 8,833
  • 回覆: 8
+2
小弟真人演繹,駁斥燒山胡扯,請多多指教了,雖然內容是大半個月前的文。PS. 這是上集

https://www.youtube.com/watch?v=nHOJ4xvXAO4&t=25s進入香討影片區

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-8 04:32 PM 發表
師兄原來咁勁架,係KOL,

支持你,打沉那個禍港燒藥丸!
我不算KOL,KOL個名比班人整臭曬!

引用:
原帖由 man152 於 2021-4-9 09:03 AM 發表
瓦兄良格折刀鋒
躍馬息妖降歪風

傲雪提弋憑智勇
暖風輕拂草木叢

蕭燈雨歇旗懸空
滿目胡塵怎窮通

戰鼓識破徵人夢
遺民難騙遁影蹤
😅😅😅😅😅

引用:
原帖由 6674 於 2021-4-9 07:00 AM 發表

軟件狗,仲係要依賴國產軟件。
這個"人"連最基本軍用軍事常識都冇,奈何?

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-9 02:02 AM 發表

個樣唔見得人咩... 放到隻公仔頭咁大... 垃圾 要dislike
你地班人就是鍾意點相尋仇,我只是保護自己及家人而已!容乜易屋企會比你地放火???

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-9 08:39 PM 發表

統人都SM死你,剝你光豬啦,癈物同我收皮
閣下基礎軍事知識素來都強差人意,不如先修(不是收)一修練好嗎?

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-10 03:34 AM 發表

幾千個follower都無... 你唔係真係以為自己係KOL... 修為...香討奇珍異獸笑死人
我從來只當自己是在網報寫文的軍事評論員,KOL就免了,不過過去數次交流,我發現你軍事知識水平真的很差(如果不是完全沒有),純粹就在鬥嘴,這個是客觀事實。

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-10 03:34 AM 發表

幾千個follower都無... 你唔係真係以為自己係KOL... 修為...香討奇珍異獸笑死人
如果真的想多了解軍事,多看幾本書啦,而不是三更半夜仍在上網或經常流連連登之類。

引用:
原帖由 kapan609 於 2021-4-12 06:43 AM 發表
自已上馬啦,用咩公仔呀😂
嘩,燒山粉年幾前做過乜大家知,比佢地點相好大件事!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]