• 瀏覽: 8,821
  • 回覆: 56
+2
引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-9 11:57 PM 發表

閣下基礎軍事知識素來都強差人意,不如先修(不是收)一修練好嗎?
幾千個follower都無... 你唔係真係以為自己係KOL... 修為...香討奇珍異獸笑死人

引用:
原帖由 6674 於 2021-4-9 10:09 AM 發表

[解釋 軟件狗] 是中象網絡對戰,一方用軟件,折磨一眾純人,洋洋得意。棋壇狗輩也。
AI 個屁,主要是程式和棋譜資料庫,強勁硬件只在下快棋是有優勢。

AI都唔識就米扮大袋啦垃圾,強勁硬件只在下快棋是有優勢?...
米低能啦,慢棋深層運算下人類只會輸得更慘...無料唔好扮大袋
現代全世界職業棋手都是在用AI軟件訓練,所以全世界都會是你口中的軟件狗,包括王天一
阿爾法圍棋(圍棋機器人)_百度百科 (baidu.com)

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-8 04:57 PM 發表

KOL都有分愛國及漢奸兩派

Ching是愛國派,名譽光明正大

臭的漢奸派那邊!
你係米衰呢... 開壞左個頭啦... 連軍版都對人不對事

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-10 03:34 AM 發表

幾千個follower都無... 你唔係真係以為自己係KOL... 修為...香討奇珍異獸笑死人
我從來只當自己是在網報寫文的軍事評論員,KOL就免了,不過過去數次交流,我發現你軍事知識水平真的很差(如果不是完全沒有),純粹就在鬥嘴,這個是客觀事實。

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-10 03:34 AM 發表

如果真的想多了解軍事,多看幾本書啦,而不是三更半夜仍在上網或經常流連連登之類。

師兄,努力!

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-9 02:02 AM 發表

個樣唔見得人咩... 放到隻公仔頭咁大... 垃圾 要dislike
為何你不先用真面目見人?

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-8 03:29 PM 發表
小弟真人演繹,駁斥燒山胡扯,請多多指教了,雖然內容是大半個月前的文。PS. 這是上集

https://www.youtube.com/watch?v=nHOJ4xvXAO4&t=25s
支持瓦良格兄,多謝你的資訊!

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-10 11:10 AM 發表

如果真的想多了解軍事,多看幾本書啦,而不是三更半夜仍在上網或經常流連連登之類。
你死啦,寧得罪拉登...下一句你懂的

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-9 02:08 AM 發表

唔理政治死忠立場先,芯片技術落後就認真追,美國已經玩緊AI無人機戰鬥機群,到時芯片運算就會變得極度重要,
我就咁用家用電腦玩AI象棋軟件,粒CPU都可以燒到7,80度了,不要阿Q精神,未來科技戰芯片一定係極核心技術
你講到中國無玩AiI無人機戰鬥機群一樣
在Ai應用芯片,中國可能仲先進過美國,放系戰機上唔駛7nm,5nm唔會生產唔出

燒生果然係最強『反預言家』。。。

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-8 03:29 PM 發表
小弟真人演繹,駁斥燒山胡扯,請多多指教了,雖然內容是大半個月前的文。PS. 這是上集

https://www.youtube.com/watch?v=nHOJ4xvXAO4&t=25s
支持ching靚聲演出。。。

引用:

柒出國際

引用:
原帖由 sng850 於 2021-4-10 04:33 PM 發表

為何你不先用真面目見人?
你點知佢個頭像唔是佢真面目?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]