• 瀏覽: 8,840
  • 回覆: 56
+2
引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-8 03:29 PM 發表
小弟真人演繹,駁斥燒山胡扯,請多多指教了,雖然內容是大半個月前的文。PS. 這是上集

https://www.youtube.com/watch?v=nHOJ4xvXAO4&t=25s
瓦兄出聲,點可以唔支持呀?!

瓦兄良格折刀鋒
躍馬息妖降歪風

傲雪提弋憑智勇
暖風輕拂草木叢

蕭燈雨歇旗懸空
滿目胡塵怎窮通

戰鼓識破徵人夢
遺民難騙遁影蹤

現時用廣東話講軍事的, 多數係黃色勢力, 而且唔少係老蕭養嘅過班狗. 
班人算咗9 up之外 完全對軍事解說毫無建設, 特別係有中國內容的 就猛咁踩到一文不值.

引用:
原帖由 man152 於 2021-4-9 09:03 AM 發表
瓦兄良格折刀鋒
躍馬息妖降歪風

傲雪提弋憑智勇
暖風輕拂草木叢

蕭燈雨歇旗懸空
滿目胡塵怎窮通

戰鼓識破徵人夢
遺民難騙遁影蹤
😅😅😅😅😅

引用:
原帖由 6674 於 2021-4-9 07:00 AM 發表

軟件狗,仲係要依賴國產軟件。
這個"人"連最基本軍用軍事常識都冇,奈何?

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-9 02:02 AM 發表

個樣唔見得人咩... 放到隻公仔頭咁大... 垃圾 要dislike
你地班人就是鍾意點相尋仇,我只是保護自己及家人而已!容乜易屋企會比你地放火???

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-9 09:44 AM 發表

這個"人"連最基本軍用軍事常識都冇,奈何?
[解釋 軟件狗] 是中象網絡對戰,一方用軟件,折磨一眾純人,洋洋得意。棋壇狗輩也。
AI 個屁,主要是程式和棋譜資料庫,強勁硬件只在下快棋是有優勢。

引用:
原帖由 fouly123 於 2021-4-9 09:28 AM 發表
現時用廣東話講軍事的, 多數係黃色勢力, 而且唔少係老蕭養嘅過班狗. 
班人算咗9 up之外 完全對軍事解說毫無建設, 特別係有中國內容的 就猛咁踩到一文不值.
例如[香港李奧]

引用:
原帖由 6674 於 2021-4-9 10:09 AM 發表

[解釋 軟件狗] 是中象網絡對戰,一方用軟件,折磨一眾純人,洋洋得意。棋壇狗輩也。
AI 個屁,主要是程式和棋譜資料庫,強勁硬件只在下快棋是有優勢。

仲係殘體系統,身體最誠實

4-core 8 thread,有幾巴芝閉

Motorola 68040(登月計劃), PowerPC 我都用過。

subscribed 

長知識了 ... 正

引用:
原帖由 6674 於 2021-4-9 07:00 AM 發表

軟件狗,仲係要依賴國產軟件。
統人都SM死你,剝你光豬啦,癈物同我收皮

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-4-8 03:29 PM 發表
小弟真人演繹,駁斥燒山胡扯,請多多指教了,雖然內容是大半個月前的文。PS. 這是上集

https://www.youtube.com/watch?v=nHOJ4xvXAO4&t=25s
吹肅純粹呃飯食啫瓦兄唔駛咁認真嘅

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-9 08:39 PM 發表

統人都SM死你,剝你光豬啦,癈物同我收皮
閣下基礎軍事知識素來都強差人意,不如先修(不是收)一修練好嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]