• 瀏覽: 6,585
  • 回覆: 105
2016年農曆新年旺角發生暴亂事件,一名無業男子涉嫌兩度向警員擲磚,他早前承認暴動罪,今天(8日)被判監禁3年。區域法院

呢D咪就係應得既報應囉. 破壞社會安寧, 罪無可恕

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/bkn-20210408114922920-0408_00822_001.html

引用:
原帖由 shit1697 於 2021-4-8 12:32 PM 發表
2016年農曆新年旺角發生暴亂事件,一名無業男子涉嫌兩度向警員擲磚,他早前承認暴動罪,今天(8日)被判監禁3年。區域法院

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/photo/bkn-20210408114922920-0408_00822_001_01b.jpg?20210408114928

呢D咪就係應得既報應囉. 破壞社會安寧, 罪無可恕:smi ...
患病是不用標題的
掟磚男入獄
就可以了

法庭可以輕判,老天爺不會的。

發覺除出口唔出力果班高層外。中低下層既,越系本身有病,或屋企人有病。一系無仔女,一系就同性戀。哩班人最反社會。其實你自己既不幸,怪去社會把鬼。所以話最想香港死既就系哩班友。佢地講攬抄就系咁。佢不幸,就要全港都不幸

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-8 12:36 PM 發表
發覺除出口唔出力果班高層外。中低下層既,越系本身有病,或屋企人有病。一系無仔女,一系就同性戀。哩班人最反社會。其實你自己既不幸,怪去社會把鬼。所以話最想香港死既就系哩班友。佢地講攬抄就系咁。佢不幸,就要全港都不幸
如果無病就唔會破壞香港喇

患癌都咁好火,點解唔留在家養病,若果患癌是真的,睇你在獄中捱唔捱到三年

5年先判到刑痴L線

被掟中會死亡
3年好少
而且有參與暴動
應重d

報應!天收呢啲仆街。

5年後先至判?香港法律有無再慢啲

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-4-8 12:35 PM 發表

患病是不用標題的
掟磚男入獄
就可以了
強調黃甴參與過暴動會有報應,比如生癌

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-4-8 12:41 PM 發表

如果無病就唔會破壞香港喇
政治人物中已知都有兩個基佬。藝員就一同性戀一個無仔女。一個就老豆系邊個都未知既,仲有個阿婆同女不和。。根本班人就心理變態。個心成日都唔平靜,把自己情緒不穩講成抗爭,爭取自由

曱甴🪳次次定罪都生癌

標題應該係:on9漢認掟磚囚3年

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-8 12:46 PM 發表

政治人物中已知都有兩個基佬。藝員就一同性戀一個無仔女。一個就老豆系邊個都未知既,仲有個阿婆同女不和。。根本班人就心理變態。個心成日都唔平靜,把自己情緒不穩講成抗爭,爭取自由
個阿婆同全家都不和,把自己情緒唔平靜講成爭取抗爭自由

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]