• 瀏覽: 5,484
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 shit1697 於 2021-4-8 12:32 PM 發表

2016年農曆新年旺角發生暴亂事件,一名無業男子涉嫌兩度向警員擲磚,他早前承認暴動罪,今天(8日)被判監禁3年。區域法院

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/photo/bkn-20210408114922920-0408_00822_001_01b.jpg?20210408114928

呢D咪就係應得既報應囉. 破壞社會安寧, 罪無可恕:smi ...
16年犯案21年找數,遲到嘅天網都喺不漏嘅

熱賣及精選
抵L死

患癌又坐監,恭喜哂。

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-4-8 12:35 PM 發表

患病是不用標題的
掟磚男入獄
就可以了
一上庭黃畜就乜病刀有

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-4-8 12:45 PM 發表

5年後先至判?香港法律有無再慢啲
所以天有眼!

恭喜晒

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-4-8 12:45 PM 發表

5年後先至判?香港法律有無再慢啲
咁先夠折磨

醫生紙邊個寫嘅呢

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-8 12:36 PM 發表

發覺除出口唔出力果班高層外。中低下層既,越系本身有病,或屋企人有病。一系無仔女,一系就同性戀。哩班人最反社會。其實你自己既不幸,怪去社會把鬼。所以話最想香港死既就系哩班友。佢地講攬抄就系咁。佢不幸,就要全港都不幸
你咁講完全係偏見, 有啲人一樣有好多不幸事件發生喺佢身上,
但人哋恩怨分明, 絕對唔會將自己不幸怪責於社會上,
有啲曱甴都係專業人士, 中等階層, 衣食無憂,
其實最重要係佢中毒太深, 分析能力差, 唔識明辨是非黑白 對與錯,

引用:
原帖由 冧巴溫 於 2021-4-8 04:25 PM 發表

你咁講完全係偏見, 有啲人一樣有好多不幸事件發生喺佢身上,
但人哋恩怨分明, 絕對唔會將自己不幸怪責於社會上,
有啲曱甴都係專業人士, 中等階層, 衣食無憂,
其實最重要係佢中毒太深, 分析能力差, 唔識明辨是非黑白 對與錯,
專業人士又令一種原因。佢地要保證自己既地位。先反對太過同中國親近。怕競爭。。而我講有問題果班,只系講比例較大,唔系全部有問題都會去搞事,破壞社會

點解要事隔5年才判

2017年確診急性淋巴癌到依家仲生勾勾, 即係唔嚴重, 咁樣慢慢坐啦

精彩人生

今次有新意喎話自己患癌

要招聘多些像黃詩麗這樣的公正法官,香港司法才有救

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]