• 瀏覽: 6,597
  • 回覆: 105
天眼恢恢疏不漏

依家先2016年,2019既慢慢等下

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-4-8 12:35 PM 發表

患病是不用標題的
掟磚男入獄
就可以了
暴動時未患癌

引用:
原帖由 一眼關七 於 2021-4-8 12:36 PM 發表
法庭可以輕判,老天爺不會的。
做叫人要行善積福

引用:
原帖由 shit1697 於 2021-4-8 12:32 發表
2016年農曆新年旺角發生暴亂事件,一名無業男子涉嫌兩度向警員擲磚,他早前承認暴動罪,今天(8日)被判監禁3年。區域法院

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/photo/bkn-20210408114922920-0408_00822_001_01b.jpg?20210408114928

呢D咪就係應得既報應囉. 破壞社會安寧, 罪無可恕:smi ...
比人拉,又變成成癌症。

yellow shits 報應

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-4-8 12:41 PM 發表
患癌都咁好火,點解唔留在家養病,若果患癌是真的,睇你在獄中捱唔捱到三年
2017年確診急性淋巴癌至而家仲健在,即係醫好啦

睇內文前
仲以為博入獄有免費標靶藥物供應

患癌都有氣有力擲磚!即係冇事啦!

俾佢歎左5年先判 算係咁

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-4-8 12:35 PM 發表

患病是不用標題的
掟磚男入獄
就可以了
依家暴動都係輕判3碌左右,班曱甴點識驚

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-8 12:36 PM 發表
發覺除出口唔出力果班高層外。中低下層既,越系本身有病,或屋企人有病。一系無仔女,一系就同性戀。哩班人最反社會。其實你自己既不幸,怪去社會把鬼。所以話最想香港死既就系哩班友。佢地講攬抄就系咁。佢不幸,就要全港都不幸
講開又講,大概05-06年,泛民弱勢之時,我睇過「泛民七一遊行」(無參加,只當旁觀者);泛民隊伍之中,有耶L、愛護動物友、基基、輪椅友,最奇怪係連外傭都有(數量還不少,目測過千人)

呢班都係泛民鐵桿

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]