• 瀏覽: 2,879
  • 回覆: 60
打手咪要收檔?!

1450 /海外反中L唔好以為冇事!

上世紀做漢奸可以洗底冇人記得,今時今日每一隻字都有記錄,記住呢世人千祈唔好唔覺意入中國境呀!

使鬼參考外國處理方法咩,香港自定自己一套制度。

引用:
原帖由 9big 於 2021-4-8 12:18 PM 發表
社會上充斥假消息,誤導公眾。議員葛珮帆今早(8日)在立法會特首答問會指出,本港在前年反修例示威期間出現極多假新聞,造成仇

贊成  依家嘅政府先似樣 又參考黃人成日講嘅國際標準  黃人無野好賴啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/bkn-20210408104552560-0408_00822_001.html
用國安法拉人啦,仲有無牌派報紙,假消息即是影響公安,妨礙司法公正...

贊成既...D垃圾媒體成日發放D假新聞

到時美英等西方國家一樣會話打壓新聞自由 !

毒果同傷港賤台點算?

規管虛假消息,香討新聞版股票版某些人高危。

要規管社交媒體,servers 同數據都必定要係香港。社交媒體根本係毒藥。

引用:
原帖由 shit1697 於 2021-4-8 12:48 PM 發表
毒果專門發佈虛報消息, 希望第一個就拉呢班毒妓
仲有班轉貼員!

支持 👍 ....上下去爛燈就知哩個問題幾嚴重。

引用:
原帖由 MeoMeo88 於 2021-4-8 09:42 PM 發表
贊成既...D垃圾媒體成日發放D假新聞
傳.... , 消息人士....

引用:
原帖由 st105 於 2021-4-9 12:01 AM 發表
支持 👍 ....上下去爛燈就知哩個問題幾嚴重。
香討都好嚴重,版版咁多Post散播反中仇恨

引用:
原帖由 9big 於 2021-4-8 12:18 PM 發表
社會上充斥假消息,誤導公眾。議員葛珮帆今早(8日)在立法會特首答問會指出,本港在前年反修例示威期間出現極多假新聞,造成仇

贊成  依家嘅政府先似樣 又參考黃人成日講嘅國際標準  黃人無野好賴啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210408/bkn-20210408104552560-0408_00822_001.html
都已經沒有假新聞法....

參考北韓處理方法罷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]