• 瀏覽: 23,724
  • 回覆: 7
+11
如果只係証過期會咁騰?呢條友要查下!

引用:
原帖由 麻辣牛丸米線 於 8/4/2021 12:00 PM 發表

噉你試下企喺現場囉,睇下你比吾比條友撞,人地警察係將傷亡減到最低,還是非不分
師兄講得岩,前後果幾架車司機真係多撚謝佢,全部炒哂
唔辣低佢,到時實炒得仲多車。

引用:
原帖由 samwggg1 於 8/4/2021 12:16 PM 發表

因為警察認為他們是普通香港人,青年人,示威者!但其實有部分是恐怖分子。
這是香港傳媒不愛護香港的結果。
呢樣我同意,如果你係差佬,點會諗倒一個十幾歲既細路會拎刀隊自己條頸。
我相信好多人(唔只當差既),都唔會諗倒班細路比政治洗腦洗到咁癲、咁恐怖。
當正差佬殺父仇人咁。

引用:
原帖由 黃老邪 於 8/4/2021 01:03 PM 發表

睇住嚟,曱甴必定話:「克警冷血亂開鎗!」
正常人只會覺得條仆街身有屎,架車有女人細路都亂鳩咁撞,射佢唔死佢要慶幸自己係香港之類。
曱甴d文宣,除左曱甴有咩人會理丫哎.......有,笑鳩班曱甴既人

引用:
原帖由 火石~~~ 於 8/4/2021 01:20 PM 發表

原來殺人犯先開得槍
上面條友唔係on9就係黃狗
就算唔係司機,作為道路使用者之一既人,我覺得警察做左個絕對正確既決定。
仲要等佢撞死左人先開得槍?咁唔好死任何無辜既人啦,死講呢句野果位仁兄啦。

引用:
原帖由 tamadabi 於 8/4/2021 01:44 PM 發表

剛剛相反,香港就係密集同多車,
警車想爬頭都難,
真係好彩走到轉兩個彎,隨時真係第一時間搵唔番

美國少車路大反而好多時追就追好耐,但係好難甩得開警方
講真,差佬手上有哂資料知佢乜水,果刻走左最後都一樣會搵倒佢。
如果只係因為証過期而搞到而家自己大大單,咁個司機係堅戇鳩

引用:
原帖由 老納 於 8/4/2021 04:27 PM 發表

我唔係話警察開槍有問題,我反而覺得冇牌費都搞到咁大鍋,司機真係儍
正常人真係難以理解佢點解要咁做

引用:
原帖由 小窮鬼 於 8/4/2021 04:42 PM 發表
睇埋下面條片就知道差人做法絕對正確, 如果係美國,打曬彈夾啲子彈先收手🤭
https://youtu.be/qmjxPDb4bhU
謝謝!呢條片好清楚,啊Sir好冷靜而且好決斷,處理得好好,明顯唔係亂開槍。
相反,另外果位啊sir就好似有少少雞手鴨腳,不知所措咁。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]