• 瀏覽: 22,135
  • 回覆: 355
  • 追帖: 2
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-4-8 05:05 PM 關閉
引用:
原帖由 邦之星 於 2021-4-8 11:57 發表

交通狗成撚日開槍
噉你試下企喺現場囉,睇下你比吾比條友撞,人地警察係將傷亡減到最低,還是非不分

熱賣及精選
引用:
原帖由 海島肥馬 於 2021-4-8 11:29 AM 發表

自從黑暴亂港後,治安越黎越差。
x100

提示: 違規內容已被屏蔽
係咪身有屎?行車證過期,最多咪罰款?搞到依家要入院留醫?警方可以慢慢查!

引用:
原帖由 麻辣牛丸米線 於 2021-4-8 11:47 AM 發表

做得好,我當時身處現場,那架有問題嘅私家車,當時警員叫佢停車完全唔停,導致附近多輛車遭損毀,當時警員已經一聲令下叫停車熄匙,不停想走佬,撞嚮前後包抄嘅車輛,警員在別冇辦法之下唯有連開兩槍,當時我見車里邊還有一個女人抱住一個小孩,場面非常震撼12240858 12240859 12240860 12240861 12240862 12240863 12240864
師兄,你感覺約距離多遠?
佢真係死好命。槍管上仰幾度已經中頸,尤其第1槍後好多時都按不住彈起 tilt up。

仲有小朋友係車上,曱甴之家?

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2021-4-8 11:31 AM 發表

不過私家車並沒有理會指示、更沒有停車。警員追截到威爾斯親王醫院對開燈位時,目標車輛被迫停車。

交通部警員追至,命令司機下車但無果,目標車輛試圖將車輛前後碰撞逃走,警長向目標車輛開了一槍,打中司機的右肩。司機清醒。目標私家車上有1名女子及1名小朋友乘客,兩人只是受驚,沒有受傷。

只是行車證過期咁簡單……
若果係,就更加愚不可及。

擺明身有屎啦

最好開槍打死呢啲人

輸到冇晒自信
身有💩

引用:
原帖由 火石~~~ 於 2021-4-8 11:16 AM 發表

沙田發生警員開槍事件,今(8日)上午10時許,沙田一輛私家車被警方識別到行車證過期,警員於是展開追截。私家車沒有理會指示停車,狂飆至威爾斯親

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210408/456781430861598720197846.jpeg/4mwudK8SCpO83dEPgvxrJfI5IX6kxuVbOGE4RzhhOEc?v=w1280r16_9
其實有塊玻璃遮擋視線  當時情況又咁混亂  就算打中頭部 心臟 都係合理可能發生嘅事   
開一槍算好 我見 有啲地方 打到冇子彈先停手

咪走粉? 搏晒老命咁走

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95
應該殺死個司機

引用:
原帖由 老納 於 2021-4-8 11:24 AM 發表

車上有小朋友有女人,行車證過期啫!唔洗玩咁大呱
香港警察真係好專業, 對付暴徒還有女人小孩在旁都只係打肩

死曱甴

提示:支持鍵盤翻頁左 右