• 瀏覽: 23,723
  • 回覆: 355
+11
high 咗野

如果只係証過期會咁騰?呢條友要查下!

引用:
原帖由 48429876 於 2021-4-8 11:53 AM 發表
次次開鎗都系班交警。。
等於少林寺裏面嘅……掃地僧一樣

交通狗成撚日開槍

引用:
原帖由 麻辣牛丸米線 於 2021-4-8 11:47 AM 發表
做得好,我當時身處現場,那架有問題嘅私家車,當時警員叫佢停車完全唔停,導致附近多輛車遭損毀,當時警員已經一聲令下叫停車熄匙,不停想走佬,撞嚮前後包抄嘅車輛,警員在別冇辦法之下唯有連開兩槍,當時我見車里邊還有一個女人抱住一個小孩,場面非常震撼12240858 12240859 12240860 12240861 12240862 12240863 12240864
嘩, 師兄真係有圖有真相,
不過想問下其實你聽到開左幾多槍?
報導話開左1槍..

尋日你班人笑9呀蛇訓覺,今日就做9你班仆街

nice shoot 

唔知以為追捕緊葉繼歡/季炳雄呢啲大盜

車上搜搜,屋企搜搜,一定有料到

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-4-8 11:57 發表

嘩, 師兄真係有圖有真相,
不過想問下其實你聽到開左幾多槍?
報導話開左1槍..
兩槍,當時本應諗住拍片,點知按錯快門變咗狂影相,屌

行車證過期姐,唔洗開車撞人既

咁激,開槍是對的!

引用:
原帖由 tom012345 於 2021-4-8 11:53 AM 發表
國際標準都無咁兇殘
尾國嘅標準,佢一早變成蜜蜂巢啦
使唔使鋪埋紅地氈畀啲疑犯行呀?

依家開槍有得扎
又唔駛心口開槍有得扎
又唔駛刨薯仔文
梗係老閪都開左先喇

引用:
原帖由 火石~~~ 於 2021-4-8 11:16 AM 發表
沙田發生警員開槍事件,今(8日)上午10時許,沙田一輛私家車被警方識別到行車證過期,警員於是展開追截。私家車沒有理會指示停車,狂飆至威爾斯親

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210408/456781430861598720197846.jpeg/4mwudK8SCpO83dEPgvxrJfI5IX6kxuVbOGE4RzhhOEc?v=w1280r16_9
光頭阿伯都咁勇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]