• 瀏覽: 23,729
  • 回覆: 355
+11
身有屎

引用:
原帖由 老納 於 2021-4-8 04:13 PM 發表

Open fire到現在都六個鐘頭了,搜到毒品未?
懷疑啫!佢危險駕駛,瘋狂駕駛,亂撞前後車輛,危害他人,危害車內母子!

引用:
原帖由 eason1001 於 2021-4-8 02:58 PM 發表

我係籃C , 支持警察開工叫雞 
我係黃C,我支持鄭文傑返深圳叫雞俾人發現拉鳩咗, 然後喺英國扮政治逼害

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2021-4-8 02:38 PM 發表

冇第三者保險
這個我唔知,我就算唔買牌費,都會買保險,因為冇保險會好大罪

引用:
原帖由 staragazaer 於 2021-4-8 12:21 PM 發表
死黑擎
黑擎?引擎個friend?

引用:
原帖由 老納 於 2021-4-8 04:14 PM 發表

Open fire到現在都六個鐘頭了,搜到啲屎未?
遲下先公佈畀你知。

抵L死

究竟係咩玩法!

阿 Sir 好嘢!不負責任,揸車亂逃!打到以後開唔到車最好!

唔好累人!

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-8 04:16 PM 發表

不如你試下去其他國家好似呢個犯咁做睇下有乜後果,有人犯法都可以講到警察捉賊有問題,叫你落車肯即刻落車會發生開槍咩,痴Q線
我唔係話警察開槍有問題,我反而覺得冇牌費都搞到咁大鍋,司機真係儍

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2021-4-8 04:04 PM 發表

在美國一定已經直接打死!再一次證明香港警察係克警,非常克制,開槍只是為了制服疑犯!!
又再一次證明我唔適合當差, 我冇香港警察咁好EQ, 畀著我呢條友已經..........

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2021-4-8 04:10 PM 發表

新聞有講,自己去睇下
我東方未見,你喺邊度睇到?唔該

引用:
原帖由 風翔萬里 於 2021-4-8 04:17 PM 發表

重點是司機瘋狂駕駛危及其他人生命安全,開槍合理。
我都覺得開槍合理

引用:
原帖由 老納 於 2021-4-8 04:29 PM 發表

我東方未見,你喺邊度睇到?唔該
私家車行車證過期遇查速逃 警長警告無效開槍擊中司機

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0408_00822_001.html

警方做得好👍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]