• 瀏覽: 48,418
  • 回覆: 660
  • 追帖: 1
+11
低能兒童。

請問係台灣甘民主的地方, 
是否容許共產黨參政, 周圍插五星旗
是否容許歷史題出現 " 日本侵台期間, 捉晒台女做慰安婦,利多於弊 " 

提示: 違規內容已被屏蔽
民主制同謊言真係分唔開。

引用:
原帖由 半夜綠色樓主 於 2021-4-8 11:35 AM 發表

推介蝙蝠湯條短片,根本就係台灣人, 唔係內地人。
大陸旅遊節目有蝙蝠湯。  國宴蝙蝠湯招待菜菜,及台灣遊人蝙蝠湯。。。。其實, 疫情至今,  真專家,假專家也好,都係估估下。。

帛琉應承可用菠蘿交換蝙蝠

垃圾島國

引用:
原帖由 paoon 於 2021-4-8 11:14 AM 發表
(法新社香港7日電) 本月初才結束訪台行程的帛琉總統惠恕仁(Surangel Whipps Jr.)返國後接受法新社視訊專訪時表示,帛琉在決定自身的未來時,不接受任何國家的霸凌,尤其是中國。

52歲的惠恕仁去年擊敗親中對手,當選帛琉總統,上任首次出訪的國家,就是台灣。台帛還一起推動旅遊泡泡。

人口約2萬1000人的帛琉,是台灣僅存15個邦交國之一。惠恕仁本週接受法新社專訪時表示:「即便只剩 ...
遼寧號?  咁遠唔知夠唔夠油。

美國英雄蝙蝠大俠去到帛琉屎硬都得!
日日食蝙蝠
連呆蛙腫痛都嘩考屎考屎

提示: 違規內容已被屏蔽
白痴總統

食左糖衣毒藥都唔知,等衰退啦

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2021-4-8 11:20 AM 發表
從前要卑躬屈膝,現在平等說話,對嗎??

HK人也是這樣看內地人的,從前向我們R錢時卑躬屈膝,現在財大氣粗。
HK人就不喜歡他們了
你唔好代表埋我,財大氣粗你估香港人無

好既方面就睇唔見,淨係識睇唔好,有d外國人夠蝦蝦霸霸,係咪代表全部外國人都唔好?

9upper
同d 黃狗一樣收錢做事

引用:
原帖由 starr 於 2021-4-8 11:16 AM 發表
人口約2萬1000人  
香港黃人都多佢幾拾倍,疊馬得實在太多啦。

2萬1千人口的國家,真係世外桃源,點解黑暴漢奸唔移民去做山大王呢,分分鐘總統都有得佢哋做😁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]