• 瀏覽: 2,451
  • 回覆: 61
+3
引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-4-8 11:36 發表

咁曱甴仆街死嘅仆街死,入冊嘅入冊,少左好多,應該都頂得住,唔啱師兄你出街掟兩舊磚頭測試下吖
我一向支持犯法就要拉架!我係關心警察一方面又要拉暴徒,另一方面又成日要拉自己人,真係唔知夠唔夠人手。

引用:
原帖由 takngaihk 於 2021-4-8 11:34 AM 發表
又一單負面新聞爆出嚟, 再係咁落去啲藍絲好冇面㗎。 , 五毛又冇得抽水,佢哋會賺少咗。 狗隊生性啲啦...
反中白痴日日只識FF反中,咁最有面?

比埋bno 你, 都走唔到,身體誠實地賴死係中國,又好有面?

反中白痴人係中國地方, 講咩都無說服力...

引用:
原帖由 onnam 於 2021-4-8 11:41 AM 發表

我一向支持犯法就要拉架!我係關心警察一方面又要拉暴徒,另一方面又成日要拉自己人,真係唔知夠唔夠人手。
國安法嚇到d反中白痴9縮晒啦,人手已經無黑暴時咁緊張,擔心來多餘...

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-4-8 10:21 AM 發表

Good Job HKPF!!!!
證明警方執法清除害群之馬絕不手軟徇私, 黃畜想抹黑警隊抹一次就冚一巴. 相比之下黃畜只會擁抱罪惡, 連火燒人渠蓋打頭嘅暴行都從不指責!!!!黃畜曱甴正冚家鏟!!!!
冇錯!

引用:
原帖由 onnam 於 2021-4-8 10:06 AM 發表
警方根據線報,經深入調查後昨日突擊搜查觀塘道一個樓上單位,搗破一間懷疑正在開放的派對房間。 警方在行動中拘捕一名26歲負責人,他是一名警員;另外單位內有5名男子,其中一名25歲男子亦是警員,,他們涉嫌違反限聚令。 涉案懷疑是處所負責人的警員,涉嫌違反預防及控制疾病的業務及處所規例,獲准保釋候查,須於...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1584660_1_L_20210408020312.jpg
一哥整頓警隊

一哥炒左呢啲害蟲

要樹立一支專業形象嘅警隊就要清走呢啲垃圾

知法犯法, 抵L死。

衰左就要受
唔好學人用D美麗藉口走佬

好彩今日有單勇警長開槍命中捉到匪徒

有枯枝
也有盡責的

都係果句 一粒老鼠屎攪禍成煲粥

引用:
原帖由 onnam 於 2021-4-8 10:06 AM 發表
警方根據線報,經深入調查後昨日突擊搜查觀塘道一個樓上單位,搗破一間懷疑正在開放的派對房間。 警方在行動中拘捕一名26歲負責人,他是一名警員;另外單位內有5名男子,其中一名25歲男子亦是警員,,他們涉嫌違反限聚令。 涉案懷疑是處所負責人的警員,涉嫌違反預防及控制疾病的業務及處所規例,獲准保釋候查,須於...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1584660_1_L_20210408020312.jpg
點都好過社福界。舉個例子,某曾姓嘅福街襲警入獄,出獄後都唔駛除牌。

我明白又係枯枝,又係冰山一角,總之犯法就會打成黃人,領獎就係忠誠藍屍

引用:
原帖由 koko759 於 2021-4-8 12:34 發表
都係果句 一粒老鼠屎攪禍成煲粥
實際上又唔止一粒老鼠屎,近來警察醜聞都已經好多單,攪衰左成枱餸了!

引用:
原帖由 onnam 於 2021-4-8 04:20 PM 發表

實際上又唔止一粒老鼠屎,近來警察醜聞都已經好多單,攪衰左成枱餸了!
其實全個政府好多呢啲,好多未爆出來姐,警察相較上係多啲,因為人多。公平d睇,其他都有好多,例如消防又秘撈又搞人妻、入境又私底下改更表、有d做埋暴徒,所以香港愈變愈差

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]