• 瀏覽: 902
  • 回覆: 23
呢個時候一定要:
多謝女皇、多謝英國政府、多謝英國人用自己稅金去補貼香港窮新移民。

#走咗一定會返嚟
#話走唔走嘅人大銀把
英國首相約翰遜上月底與四個香港新移民家庭會面後,政府進一步透過民間組織收取更多移英港人需要,今日宣佈撥款4,300萬英鎊(折合約4.6億港元)開啟BNO公民融入社區計劃(Hong Kong British Nationals (Overseas) Integration Pr...

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20210408/KUEKHPNEIVFFXAR7W4G4GHQ6OA/?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post&fbclid=IwAR1o4fi0-Yw8BrupdYfwvwiNMEoyKnvPXHlvds_eLfHqlKgybKjKf2rwZNQ

大陰蒂國咁好福利, 黃屍唔走就笨L柒喇.

窮鬼英狗邊L度會死錯人呀,
不就是羊毛出自羊身上,
走路到英的可能要付一大堆的費用!

一個曾在最大範圍殖民的陰國説是自由和民主的鬥士,真係人唔笑狗都吠。

唔係話佢地高學曆高收人帶咗好多錢過去咩?點解要支援?

引用:
原帖由 海島肥馬 於 2021-4-8 10:15 AM 發表
一個曾在最大範圍殖民的陰國説是自由和民主的鬥士,真係人唔笑狗都吠。
益佐班死藍屍

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-4-8 09:42 AM 發表
呢個時候一定要:
多謝女皇、多謝英國政府、多謝英國人用自己稅金去補貼香港窮新移民。

#走咗一定會返嚟
#話走唔走嘅人大銀把
英國首相約翰遜上月底與四個香港新移民家庭會面後,政府進一步透過民間組織收取更多移英港人需要,今日宣佈撥款4,300萬英鎊(折合約4.6億港元)開啟BNO公民融入社區計劃(Hong Kong British Natio ...
個數子聽起黎好大,手足唔好諗咁多,過左去先講。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-4-8 09:42 AM 發表
呢個時候一定要:

#走咗一定會返嚟
#話走唔走嘅人大銀把
英國首相約翰遜上月底與四個香港新移民家庭會面後,政府進一步透過民間組織收取更多移英港人需要,今日宣佈撥款4,300萬英鎊(折合約4.6億港元)開啟BNO公民融入社區計劃(Hong Kong British Natio ...
應該一定要多謝皇阿媽!

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-4-8 10:24 AM 發表

益佐班死藍屍
乜班蝗屍賴死唔走呀?

撥款設立項目同協助,即係幫本地人增加就業職位咋,無話申請唔使錢喎

一定要交代下港英時期歷史囉、搵返果班當時係香港貪污既人出黎講解下、點能樣包娼庇賭收片販毒!!!

唔係掛?!

高學歷手足賣樓走資去英國,擺明唔做野係嘆世界喎,要英國支援咩

強逼學英文既集中營 

$4.6億俾幾十萬人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]