• 瀏覽: 17,046
  • 回覆: 161
+4
引用:
原帖由 Driveffun 於 2021-4-8 03:28 PM 發表
香討果班轉帖員執生啦,咪話唔通知到時賴低你地呀!
唔好嚇轉貼員

唔洗驚呀轉貼員, 精神病同弱智減刑減好多.

引用:
原帖由 bambi1 於 2021-4-8 06:54 PM 發表
成班妖邪,咁願為英美走狗,企圖反我哋特區政府,依家兵敗如山倒,明知身有屎,仲唔立即走咩?
證明咗整條顛覆產業鍊都係由錢推動,資金鍊一斷所有文宣抗爭官司一概收皮,依家係正本清源,收拾殘局嘅最佳時機

無畏無懼, 齊上齊落

黃絲快啲過嚟幫手

點知會玩到咁大

一個國安法把整個泛民連根都起埋,之前講的豪情壯志說話變晒謊言,真係證明左香港呆民都吾少

引用:
原帖由 MATCHER 於 2021-4-8 01:01 PM 發表

facebook係邊度都可以update啦
用舊相假相係佢地嘅技倆
已著草去咗非洲剛果, 只要上到網, 就話自己而家仲留係香港撐手粥

引用:
原帖由 TheVirgo 於 2021-4-8 10:15 PM 發表
一個國安法把整個泛民連根都起埋,之前講的豪情壯志說話變晒謊言,真係證明左香港呆民都吾少
有二百幻零一個呆民

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-8 09:48 發表
仲有家長車司機....

背後捐款及資助暴動及非法集結人仕..

等現有案件清理完,
就會輪到佢地...
對啊,出錢出力的,都是協助煽動暴動。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-8 09:27 發表
55名涉嫌組織及參與去年民主派「35+」初選人士,於本年初被警方國家安全處(國安處)以涉嫌違反《港區國安法》,先後上門拘捕,並被控串謀顛覆國家政權罪。其後多名被捕人士陸續「割席」,表明退出所屬政黨,甚至辭任相關職務.......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210408/00176_035.html

奸邪妖獸年多前聲稱 ...
契弟走得....麼!

泛民二線個個都係爛仔衰過黑社會

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-4-8 09:32 AM 發表
齊上齊落,一大謊言
無錯呀,佢地唔係齊落咩!

齊上齊落,只係大話一場。

諸多畏懼?😨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]