• 瀏覽: 13,560
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 普京大帝 於 2021-4-8 10:21 AM 發表

毒果記者 香土打手 幾時散水, 走得摩冇鼻哥
冷氣軍師諗住毛樹🤔🤔

熱賣及精選
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-8 09:27 AM 發表

55名涉嫌組織及參與去年民主派「35+」初選人士,於本年初被警方國家安全處(國安處)以涉嫌違反《港區國安法》,先後上門拘捕,並被控串謀顛覆國家政權罪。其後多名被捕人士陸續「割席」,表明退出所屬政黨,甚至辭任相關職務.......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210408/00176_035.html

奸邪妖獸年多前聲稱 ...
二百幻+1已包括曬

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-8 09:27 AM 發表

55名涉嫌組織及參與去年民主派「35+」初選人士,於本年初被警方國家安全處(國安處)以涉嫌違反《港區國安法》,先後上門拘捕,並被控串謀顛覆國家政權罪。其後多名被捕人士陸續「割席」,表明退出所屬政黨,甚至辭任相關職務.......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210408/00176_035.html

抵撚死杏+慘

一班大種乞衣

引用:
原帖由 fstephen 於 2021-4-8 11:06 AM 發表

宜家唔敢架啦,最多只有: "好人一生平安"咋 ... 都夠踩線喇!
好多都轉向努力搞"成功爭取" ... 添! 好事哇 ... 理得佢心裡面有冇革命,只要唔影響人變喪屍思想就得嘞! (當然,我知佢哋心裡仲係不屈志,要光時...)
師兄你講得啱佢哋死唔斷氣就預撚咗,你睇下而家個街有啲大Baner寫撚埋d踩線嘅光時嘢,不過我諗宣誓之後嗰啲Baner應該全部收得皮,如果要掛就掛呢個啦。

即係說明呢班仆街之前一個二個都犯法囉

引用:

新聞來源連結:

走咗就番唔到嚟啦
終於可以
光復香江
回我盛世

避得一時避唔到一世,好似郭榮亨咁,港府有心追輯你,成世人都揹負一個烙印!
不過局勢穩定後,這類小嘍囉都可能擺埋一邊.

仲話齊上齊落喎,呢啲咁嘅黃人文宣都信嘅就真係白痴啦。
手足本是同林鳥,大難臨頭各自飛。
點解啲手足話齊上齊落,但現在就各自走佬,呢啲咪引證咗黃人嘅思維係點囉。
其實之前啲黃人成日話香港民不聊生,如果真係咁嘅情況,就唔會有難嘅時候就各自飛啦。試問都民不聊生,咁即係連食都無得食,住都無得住,咁又有乜嘢能力走佬去外國呢。睇下嗰200幻嘅黃人啦,黑暴時期就走去支持佢地,但國安法一出就走夾唔頭。呢班人只係希望其他人出嚟幫佢地攞著數,有事佢地會同你齊上齊落?唔好話要坐監呢啲咁嚴重嘅後果啦,連失少少自由都唔會同啲手足共渡患難,仲要快快趣趣移民走佬呀。

輸出垃圾

事先聲明違反國安法都仲唔識收手,已完。

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-4-8 09:28 AM 發表

滾。

仲記得當日10打1、燒人舖、扑地鐵時大大聲叫無餵陽具,切柒都唔割🤣

原來這個世界上有些東西,荒謬到一個程度便沒有人會相信,但並不代表不存在。
引用:

新聞來源連結:

又話齊上齊落

引用:
原帖由 普京大帝 於 2021-4-8 10:21 AM 發表

毒果記者 香土打手 幾時散水, 走得摩冇鼻哥
最近小咗好多毒果轉貼員。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]