• 瀏覽: 17,087
  • 回覆: 161
+4
好囉走咗d曱甴香港少d煩腦

如果真係為香港做事為香港好的人,其實咩政黨都無所謂,但班畜牲大部份唔係漢奸就是別國的間諜在破壞香港與中國😡

引用:
原帖由 fstephen 於 2021-4-8 09:31 AM 發表
https://www.facebook.com/jackylaimingchak/
黎銘澤.... 佢個FB仲有update喎 ... 3月26日果張莫非係舊相黎?

最Update 應該係呢張相

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-8 09:27 AM 發表
55名涉嫌組織及參與去年民主派「35+」初選人士,於本年初被警方國家安全處(國安處)以涉嫌違反《港區國安法》,先後上門拘捕,並被控串謀顛覆國家政權罪。其後多名被捕人士陸續「割席」,表明退出所屬政黨,甚至辭任相關職務.......

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210408/00176_035.html

奸邪妖獸年多前聲稱 ...
佢地😂最緊要 你今日捐錢未

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2021-4-8 10:53 AM 發表

最Update 應該係呢張相
// 新民主同盟表示,現時14名區議員大多數傾向宣誓,也尊重因個人原因而不宣誓的意願。//

睇吓佢最終會唔會真係"已完" ...

引用:
原帖由 fstephen 於 2021-4-8 10:57 AM 發表

// 新民主同盟表示,現時14名區議員大多數傾向宣誓,也尊重因個人原因而不宣誓的意願。//

睇吓佢最終會唔會真係"已完" ...
宣完誓唔玩野尤自可, 你試下仲搞埋啲小動作例如啲辦事處門口貼乜撚野藍屍與狗不得內進呀,我只服務黃人呀,又或者一開會就屌鳩差佬呀,惡意唔批正常撥款呀,到時成班仆街犯國安法即刻拉佢老母祝君好。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-4-8 09:27 AM 發表
人之常情,理解嘅
係啊,分裂國家收錢無後果就個個唔怕死做義士啫

知道會受刑仲唔走咩

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2021-4-8 11:03 AM 發表

宣完誓唔玩野尤自可, 你試下仲搞埋啲小動作例如啲辦事處門口貼乜撚野藍屍與狗不得內進呀,我只服務黃人呀,又或者一開會就屌鳩差佬呀,惡意唔批正常撥款呀,到時成班仆街犯國安法即刻拉佢老母祝君好。
宜家唔敢架啦,最多只有: "好人一生平安"咋 ... 都夠踩線喇!
好多都轉向努力搞"成功爭取" ... 添! 好事哇 ... 理得佢心裡面有冇革命,只要唔影響人變喪屍思想就得嘞! (當然,我知佢哋心裡仲係不屈志,要光時...)

其實泛黃都係西洋特務

又玩屎,又蟲玩
仲有咁多人支持,香港人唔配有一人一票選凸手!

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-4-8 09:36 AM 發表
叫雞黨快摺埋,大禍臨頭各自田雞過河
兄弟爬山變田鷄過河

一班戲子,大難各自飛,
前面的勇武變晒棄子.

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2021-4-8 09:43 AM 發表

轉貼員呢?
太低層次啦,不入流!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]