• 瀏覽: 5,395
  • 回覆: 84
+2
引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-4-8 01:21 PM 發表
英國政府咁幫BNO港人,肯肯定激死班北京狗同藍狗!🤣🤣🤣🤣🤣🤣
係囉,咁你仲唔走;幫手再激死北京嘛。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-4-8 08:48 AM 發表
英國首相約翰遜上月底與四個香港新移民家庭會面後,政府進一步透過民間組織收取更多移英港人需要,今日宣佈撥款4,300萬英鎊(折合約4.6億港元)開啟BNO公民融入社區計劃(Hong Kong British Nationals (Overseas) Integration Pr...

https://hk.appledaily.com/resizer/gTDIVxFZkRTzskp3GRHtD21BB_k=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/BTNQZZTZJFBLFIYPRE7W74S3PI.jpg ...
記得要申請退出中國國籍,剪埋個香港身分證及特區護照,做個真真正正的大陰帝國子民!

港蝗去咗陰國後,記得唔番黎啦。

英國政府堅有申吸納香港班中產

窮英國出豉油, 香港傻L 去英國出鷄

引用:
原帖由 WilliamDebate 於 2021-4-9 01:51 AM 發表
窮英國出豉油, 香港傻L 去英國出鷄
既然係窮,又何來有能力出隻雞呢?好茅盾喎!

咁好心又唔開放俾緬甸人,特別係緬甸羅興亞人移居英國?

呢個名正,Welcome hubs九你

提示: 違規內容已被屏蔽
係咁L 歡迎港人就直接比國藉啦。而家係收咗每人幾千蚊簽證費,製造返啲工作比本地人。班新英國人咪試吓問英國佬攞現金援助囉😂

4.6億聽落好似好多,但以現時有二萬七人申請咗LOTR計,每個人其實都係平均分到萬七蚊左右,仲要唔好再有其他人申請同分六年用,咁即係每人每月只有二百零蚊,可以做得d咩?

第日係英國郊野公園嘅垃圾可以入新英國人數了。

無言感激,引晒啲曱甴過去,去咗就唔好返嚟喇,一路好走

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2021-4-8 09:57 AM 發表
二佰幻呀,幾億攪得掂
呢啲係重本嚟呀,係體現到英國政府的一片真心,嗰班港人應感謝英女王嘅厚愛。

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-4-8 01:20 PM 發表

多數英國人歡迎港人
係呀!真係好開心,因為啲曱甴一齊去幫手光復英國,開心到瞓唔著 🤣🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]