• 瀏覽: 14,675
  • 回覆: 194
  • 追帖: 1
這班淫蟲警察用工作時間走去叫雞 ,浪費我們嘅納稅人嘅金錢, 莫非你們覺得工作時間做私人嘅事係 應份 ,你班籃粉覺得這樣做是沒有錯的,我沒有說話好講了…… 雖然樹大有枯支 ,都不要盲目去撐 。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 kenny938 於 2021-4-8 10:45 AM 發表

放工自己時間去叫雞 我不理啦 ,但返工去蛇王叫雞 ,就真係衰 公務員懶就出曬名,人工高 福利好 ,返工都係等收工 ,特別係機場 ,現在有幾多人丫 成個機場....咁都去忍唔到收工去?

問題2,制度有問題!這幾個人捉到?會唔會炒?口頭警告?不了了之? 無人知!是不是官官相衛?
正所謂,行船爭解纜😂

引用:
原帖由 蕉神JJ 於 2021-4-8 02:22 AM 發表

機場警區刑事調查隊被揭集體「蛇王」。一名男CID疑去年8月於當值時間在油麻地一間賓館召妓,碰巧遇上同僚查牌,東窗事發。事件又踢爆同隊其餘其他

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210407/456578170099863552729316.jpeg/GxO-30_zTHlrXuxLyauqH-j6_4-ydsv0J5W_1SeVv9U

下班時 ...
有乜問題?叫雞支嘛,又唔係食霸王🐔,一個買一個賣,無呃無偷,正常過唔正常,去年阿公俾咁多0T錢,出咗幾個月大糧,人工拍得住司長份糧,用錢叫🐓嚟減壓唔畀牙?早走吞卜同叫🐔係兩回事,唔好撈埋一碟得㗎

回覆 引用 TOP

開工叫雞🤪

阿蛇先多G🐛三萬警有二萬去叫G好正常合理姐市民大眾應該體諒及寬容先岩再者阿蛇好多膠層間唔中都有性so擾女下屬case證明對性索求有幾大

回覆 引用 TOP

唔係啩,月薪幾萬要幫襯廟街!?

引用:
原帖由 得閒看看 於 2021-4-8 12:17 PM 發表

唔係啩,月薪幾萬要幫襯廟街!?
免費。

估吾到
2O21年現代管理

有D咁荒謬既事
係咪陀埋枝炮去叫雞?

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

警察一哥,洗唔洗我教吓你點做班黑狗嘅阿頭呀?蛇王叫雞斷正咁失策都有嘅,唔想呢啲嘢再見報頭條,連埋你在內即刻閹鳩曬嗰3萬隻班黑狗,而以後入職嘅黑狗都需閹割淨身,我擔保以後無黑狗叫雞呀!

一定要嚴懲

回覆 引用 TOP

好仔唔當差

我好多年前都同個同事返工時間去叫雞
又係遇上查牌,警員問我做乜工
我講完佢笑笑口話,隔離房嗰個又係尼行嘅?
我話要出街嘅唔論邊行都易蛇王,見見客甚至唔見作番個報告都交到差
最緊要係真係很交到生意,你一句,我一句,鬼咁好傾 ...
最後叫條女攞證件,佢話無帶身份證但有香港護照
警察揭兩揭問咗個囡一句乜你職業係歌星?就講聲拜拜完事
佢放番本護照落個大包包手袋時我先立到 ...
包包裏面成疊金牛,仲有好幾大包丸仔
真係執番身彩,好在警民關係打得好
如果唔係,搜搜條囡,我就一身蟻

一國兩制是史前無例的國事管治方式,外國憑甚麼指三道四?經驗?你從未有  法律?先行者訂只是該當 人權?沙特王儲會告訴你人權只是利益的倒影。言論自由,普世價值,都只是皇帝的新衣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2021-4-8 05:58 AM 發表

問心,呢度有邊個返工未試過蛇王?
只不過佢哋係警察,其中一個昂鳩嘅蛇王去叫雞!
話明蛇王緊係唔好比人知啦,呢位阿Sir真係on9過人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 moneyron1 於 2021-4-8 11:13 AM 發表

大家唔洗大驚小怪 阿蛇只不過係微服叫雞 今次唔好彩俾人捉到 , 下次會小心D
舒緩壓力啫!大驚小怪?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-4-8 06:03 AM 發表

警力過剩, 浪費公帑
你覺得警力過剩??唔係馬??

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]