• 瀏覽: 14,675
  • 回覆: 194
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 少林芝珠俠 於 2021-4-8 12:14 PM 發表

開工叫雞🤪
好奇咩? 做到美國總統都係開工叫萊溫絲雞啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
可能個位CID正在放蛇,引出雙程證人士,繼而鏟起成個偷渡集團

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 得閒看看 於 2021-4-8 12:17 PM 發表

唔係啩,月薪幾萬要幫襯廟街!?
你識咁L多天使, 介紹D俾阿sir嘛

引用:
原帖由 望見富有工人 於 2021-4-8 12:20 PM 發表

免費。
邊有免費俾人屌咁賤架? 天使咩?

引用:
原帖由 戇居士電梯佬 於 2021-4-8 12:46 PM 發表

警察一哥,洗唔洗我教吓你點做班黑狗嘅阿頭呀?蛇王叫雞斷正咁失策都有嘅,唔想呢啲嘢再見報頭條,連埋你在內即刻閹鳩曬嗰3萬隻班黑狗,而以後入職嘅黑狗都需閹割淨身,我擔保以後無黑狗叫雞呀!
又或同D黃畜商量下, 借D天使來屌, 天使好L賤唔使錢, 交換條件係放生幾隻凈係敢係香討起J唔敢上前綫嘅冇膽柒甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蕉神JJ 於 2021-4-8 02:22 AM 發表

機場警區刑事調查隊被揭集體「蛇王」。一名男CID疑去年8月於當值時間在油麻地一間賓館召妓,碰巧遇上同僚查牌,東窗事發。事件又踢爆同隊其餘其他

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210407/456578170099863552729316.jpeg/GxO-30_zTHlrXuxLyauqH-j6_4-ydsv0J5W_1SeVv9U

下班時 ...
格走吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wgcn 於 2021-4-8 01:03 PM 發表

好仔唔當差
柒仔做黃畜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大能穫 於 2021-4-8 02:23 PM 發表

我做野都有蛇王,但絕不會利用蛇王時間去叫雞囉
咁你有冇係其他人休息嘅時候要出去面對磚頭彈珠汽油彈吖? 同差人比? 仲要俾D冚家鏟黃畜兜口兜面屌老母, 屈殺人強姦喎

引用:
原帖由 戇居士電梯佬 於 2021-4-8 06:44 AM 發表

黑狗果然係忠誠勇毅不知所謂呀吓 
黑警以前都有以後都會有,但只系極小數,贊成捉晒出來上庭嚴懲,但死黑曱甴就真系全部都系暴徒圍毆異見滅聲殺人放火破壞!全部一樣一定要嚴懲!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpfatpang 於 2021-4-8 03:41 PM 發表

香港叫雞唔犯法!蛇去叫雞就有問題
蛇去叫雞都唔犯法架, 蛇去堵路掟汽油彈先犯法之嘛

回覆 引用 TOP

由機場查到去另一種“機場”。

都市閒人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蕉神JJ 於 2021-4-8 02:22 AM 發表

機場警區刑事調查隊被揭集體「蛇王」。一名男CID疑去年8月於當值時間在油麻地一間賓館召妓,碰巧遇上同僚查牌,東窗事發。事件又踢爆同隊其餘其他

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210407/456578170099863552729316.jpeg/GxO-30_zTHlrXuxLyauqH-j6_4-ydsv0J5W_1SeVv9U

下班時 ...
機場特警  楊明

回覆 引用 TOP

可能放蛇或辦公調查中🤣🤣

回覆 引用 TOP

一定炒!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 果個默默的蝦仁 於 2021-4-8 09:34 AM 發表

唔出進,叫G 嚟為乜?
好格硬嚟喎,就算係都應該係“進出”啦,唔先“進”,點“出”呀?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]